Öğretmenler ara tatilde okullarını onardılar

Sakarya'da Fatmahanım İlkokulu müdür ve öğretmenleri, ara tatilde dinlenmediler, okullarının tadilatını yaptılar.

EĞİTİM 24.11.2019, 12:09
Öğretmenler ara tatilde okullarını onardılar

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde bulunan Fatmahanım İlkokulu'nun müdürü ve öğretmenleri, "Beslenme Dostu Okul Projesi" kapsamında, tamirat işlerini yaptıkları okulu yarın çalacak ders zili öncesinde eğitim öğretime hazır duruma getirdi.

Fatmahanım İlkokulu Müdürü Mustafa Böcek, ara tatilde öğretmenlerle okulda işe giriştiklerini ve eksiklikleri hep birlikte tamamlamaya çalıştıklarını anlattı.

Fatmahanım İlkokulu Müdürü Mustafa Böcek, öğretmenlerin fedakârlık yaparak tatil süresince okulun eksikleri için çalıştıklarını söyleyerek, her birine gönülden teşekkür etti.

Fatmahanım İlkokulu Müdürü Mustafa Böcek, şunları söyledi:

"Lambalardan kapı kollarına, sandalyelere, salonlara, dersliklere kadar tadilat yapıldı.

Hatta öğrenci tuvaletlerinde hijyeni belirtmek için mikropları gösterir tabelalar asıldı.

Potalarımız yenilendi, boyama yapıldı. Dersliklerimiz, öğrencilerimizin eğitim öğretimi için en iyi şekilde elimizden geldiğince hazırlandı.

Bugün sandalye tamir etmiştim. Bahçede, dersliklerde, elektrik ve su gibi arızaları hep birlikte yapıyoruz.

Okulun parasının dışarıya gitmemesi için elimizden geleni yapıyoruz, başarıyoruz da."

Sınıf öğretmeni Fatih Kaya ise okulun koşarak gelinebilecek bir yer olması için çabaladıklarını söyledi.

Sınıf öğretmeni Fatih Kaya, proje için okulda gerekli düzenlemeleri de yaptıklarını belirterek, çocukların eğitimlerini eksiksiz almaları için ellerinden geldiğince çaba sarf ettiklerini kaydetti.

Öğretmenlerden Ela Türman de öğrencilerin ara tatil dönüşünde okulu yeni çehresiyle bulmalarını istediklerine söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Bu okulda yaşadıklarımız aslında çok farklı şeyler. Ara tatilde müdürümüz elinde süpürge, dışarıdaki yaprakları süpürüyor, bir öğretmen arkadaşımız elinde bez aynaları, camları siliyor, biri masaları siliyor, bir kısmı panoları süslüyor.

Bütün öğretmenler, idareciler, okul çalışanları el ele verdik. Öğrencilerimiz için en iyi şekilde okulu hazırlamaya çalışıyoruz."

Yorumlar (0)