425 bin öğretmen aşı programına dâhil edildi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenler ve okul çalışanları olmak üzere toplamda 425 bin 430 kişinin koronavirüs aşı programına dâhil olduğunu söyledi.

EĞİTİM 14.04.2021, 11:20 14.04.2021, 18:03
425 bin öğretmen aşı programına dâhil edildi

Bakanlık bünyesinde görevli personeller, koronavirüs aşılama programı dâhilinde randevulu şekilde aşı olmaya devam ediyor. 

Aşı uygulaması sürüyor

Bakanlık bünyesinde görev yapan öğretmen ve diğer çalışma personelinin aşı programına dahil dilerek randevulu biçimde aşılamanın sürdüğünü kaydeden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okul öncesi ve ilkokullarda görev yapan öğretmenler, okul yöneticileri, psikolojik danışmanlar ile okul çalışanlarının aşı programı kapsamında sırayla aşı olduklarını belirtti.

Bakan Selçuk, "Şimdiye dek 425 bin 430 arkadaşımız aşı programına dâhil edildi. Sağlık Bakanlığı, aşı tedarik süreciyle uyumlu bir şekilde tüm öğretmenlerimiz, okul yöneticilerimiz, psikolojik danışmanlarımız ve okul çalışanlarımız için aşı planlaması yapıyor. Arkadaşlarımız bu bağlamda '@enabizsistemi' ve '@MHRS_182'den durumunu takip ederek randevularını oluşturabilirler" dedi.

Yorumlar (0)