Üvey babası tarafından tutsak edildi, 9 çocuk doğurdu!

ABD'nin Oklahoma eyaletinde Henri Piette'nin üvey kızı Rosalynn McGinnis'i 11 yaşındayken kaçırdığı ve 19 yıl boyunca onu tutsak ettiği öğrenildi. Ayrıca, üvey babasının tecavüzüne uğrayan Rosalynn, 9 çocuk doğurdu. Rosalynn, yaşadıklarını ABD'de Mehmet Öz'ün programında tek tek anlattı.

DÜNYA 19.11.2019, 16:08
Üvey babası tarafından tutsak edildi, 9 çocuk doğurdu!

ABD'nin Oklahoma eyaletinde gerçekleşen olayda Rosalynn McGinnis’in annesi, Henri Michele Piette ile evliydi. Fakat eşinin davranışlarından kuşkulanan anne, Piette'i terk etti.

Henri Piettenin diğer evliliğinden olan öz oğlu, o dönem 12 yaşında olan Rosalynn'i bir gün okulundan aldı. Fakat çocuktan bir daha haber alınamadı.

Öz çocuklarına, üvey kızı olan Rosalynn’in yeni anneleri olduğunu söyleyen Piette, küçük kızı evlenmiş olduklarına inandırdı. Piette, daha sonra yakalanmamak için Rosalynn’i Meksika'ya kaçırdı.

Üvey babası işkenceler yaptı

Rosalynn, bu süre içerisinde briçok kez üvey babasının tecavüzüne uğradı, hamile kaldı ve 9 çocuk doğurdu. Öte yandan Rosalynn'e bıçak çekti ve çeşitli işkenceler yaptı.

ABD Konsolosluğuna sığındı

Yaşanan olaylardan 19 sene sonra çocukları ile markette gezinirken durumdan kuşkulanan bir kişi, "Yardıma ihtiyacın varsa yardım edebilirim." dedi. Bunun üzerine Rosalynn, çocukları ile kaçarak ABD Konsolosluğuna sığındı.

Henri Michele Piette, 2017 yılında yakalanarak gözaltına alındı. Tecavüz ve cinsel istismar suçlarından yargılanan Piette, haziran ayında suçlu bulundu.
 

Yorumlar (0)