Ünlü sosyal medya fenomeni, korkunç cinayete kurban gitti! Cesedini parçalara ayırmış!

26 yaşındaki İtalyan sosyal medya fenomeni Carol Maltesi’nin cesedinin parçalarının çöp torbasında bulunmasından sonra, Maltesi’nin eski erkek arkadaşı gözaltına alındı.

DÜNYA 30.03.2022, 17:40
Ünlü sosyal medya fenomeni, korkunç cinayete kurban gitti! Cesedini parçalara ayırmış!

İtalyan sosyal medya fenomeni ve 1 çocuk annesi olan 26 yaşındaki Carol Maltesi'nin parçalanmış cesedine ait parçalar, İtalya'nın Brescia kentinin Borno ilçesinde çöp torbasında bulundu. 

Sosyal medya fenomeninin cansız bedeni bulundu

Polis ekipleri, Maltesi'nin, vücudundaki dövmelerle kimliğinin teşhis edildiğini duyurdu.

Bu yılın başlarında Carol Maltesi'nin, 43 yaşındaki komşusu Davide Fontana ile ilişkiye başladığı fakat daha sona ayrıldıkları belirtildi. Polis eski erkek arkadaş Fontana'dan şüphelenerek ifadesini aldı. Daha sonra polis ekipleri tarafından yapılan açıklamada, bir tartışma sonrası Fontana'nın, Maltesi'yi öldürdüğünü ve kimliğini gizlemek amacıyla yüzünü yaktığını, cesedini ise parçalara ayırdığını ve çöp poşetlerine koyarak dondurucuda gizlediğini söylediğini kaydetti.

Zanlı Fontana gözaltında

İtalyan Savcı Lorena Ghibaudo tarafından gelen açıklamada, “Zanlı Fontana, yaşıyormuş gibi görünmesi amacıyla Maltesi'nin telefonunu kullanıyor ve kirasını ödüyordu. Fakat aslında zanlı onu öldürmüş ve cesedini parçalara ayırmıştı” sözlerini kullandı.

Zanlı Fontana, polis ekipleri tarafından bugün gözaltına alındı.

Yorumlar (0)