Uçakta taşkınlık yapan Trump taraftarlarına pilottan ıssız bir yere bırakma tehdidi!

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkent Washington DC’den Phoenix yönüne doğru seyir halinde olan uçakta, makamında son günlerini yaşayan mevcut ABD Başkanı Donald Trump’ın taraftarlarının taşkınlık çıkarması neticesinde uçağın pilotu, Trump taraftarlarını, uçağı bilinmeyen bir bölgeye indirmek ve hepsini orada bırakmakla tehdit etti.

DÜNYA 10.01.2021, 22:52 11.01.2021, 15:37
Uçakta taşkınlık yapan Trump taraftarlarına pilottan ıssız bir yere bırakma tehdidi!

Amerika Birleşik Devletleri'nde Başkan Donald Trump'ın taraftarlarının taşkınlıkları tüm hızıyla sürüyor. 

Washington DC’den Phoenix yönüne doğru seyir halinde olan uçakta, makamında son günlerini yaşayan mevcut ABD Başkanı Donald Trump’ın taraftarlarının taşkınlık çıkarması neticesinde uçağın pilotu, Trump taraftarlarını, uçağı bilinmeyen bir bölgeye indirmek ve hepsini orada bırakmakla tehdit etti.

Uçuşun ilk anlarından itibaren Trump'ı destekleyen yolcular, "ABD" ve "Donald Trump için savaş" sloganlarını sarf etti. 

Söz konusu uçuştan bir de video paylaşan Donald Trump destekçisi Mindy Robinson ise uçağı 'vatansever ABD'lilerle dolu' olarak tanımladı.

Pilot, uçakta yaşanan taşkınlığın sürmesi üzerine gerçekleştirdiği anonsta, “Size olacakları belirteyim. Phoenix yönüne doğru 4,5 saatlik bir yolumuz var. Bu uçağı Kansas'ın tam ortasına indiririm ve hepinizi orada bırakırım. Hiç de umursamam. Bunu gerçekten yaparım. Uslu durun.” ifadelerini kullandı.




 

Yorumlar (0)