Topaloğlu'nun hemşehrisi İngiliz aday seçimden çekildi

İngiltere'de seçim kampanyaları başladı. Brexit Partisinin adayı Jill Hughes, "Sirius yıldızından geldiğini ve hükümetlerin uzaylılarla çalıştığını" söylediğinin ortaya çıkmasının ardından yarıştan çekildi.

DÜNYA 07.11.2019, 14:12
Topaloğlu'nun hemşehrisi İngiliz aday seçimden çekildi

Brexit Partisinin adayı yazar Jill Hughes, ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu gibi, yıllar önce yazdığı bir kitabında uzaydan geldiğini yazdığının ortaya çıkması üzerine istifa etmek zorunda kaldı. 

The Yorkshire Post gazetesinde yer alan habere göre, Brexit Partisinin Batley ve Spen seçim bölgesi adayı olan yazar Jill Hughes, yıllar önce yazdıkları gündeme getirilince adaylığı bırakmak zorunda kaldı.

Aşırı sağ karşıtı "Hope Not Hate" adlı grubun paylaştığı yazılarda, yazar Jill Hughes'ün "alışılmadık" görüşleri olduğu ortaya çıktı.

Yazar ve siyasetçi Jill Hughes, 2017 yılındaki bir sosyal medya paylaşımında, "Amacımın sadece dünyadaki bilinci yükseltmek olduğunu gerçekten anlamaya başladım. Sirius'tan geliyorum." dedi. 

"Kehanetin Ruhu" adında kitabı da bulunan siyasetçi ve yazar Jill Hughes, uzaylıların hükümetlerle çalıştığını fakat  şimdilik bu durumun gizli tutulduğunu iddia etti. 

Aşırı sağcı Nigel Farage liderliğindeki Brexit Partisi, İngiltere'nin AB'den (Avrupa Birliği) anlaşmasız bir şekilde ayrılmasını istiyor. 

İngiltere'de hükümet, parlamentonun Brexit'te anlaşamaması üzerine erken seçime gidilmesini talep etmişti.

Ana muhalefetteki İşçi Partisinin de desteğiyle 12 Aralık'ta erken seçim kararı alınmış, parlamentonun dün feshedilmesiyle bilikte de seçim kampanyası start almıştı.

Yorumlar (0)