Erkek çocuğu olsun diye kafasına çivi çaktırdı

Pakistan’da üç kız evladı olan hamile kadının erkek çocuk dünyaya getirmesi için başına 5 santimetre uzunluğunda çivi çakıldığı tespit edildi.

DÜNYA 11.02.2022, 01:07 13.02.2022, 09:14
Erkek çocuğu olsun diye kafasına çivi çaktırdı

Ülkenin Hayber-Pahtunhva eyaletine bağlı Peşaver şehrinde korkunç bir olay yaşandı. Üç kız evladı olan ve dördüncü kızını karnında taşıyan kadının, erkek çocuk dünyaya getirmesi amacıyla bir şifacıya başvurduğu ve şifacının da kadına erkek çocuk doğurabilmesi için başına çivi çakmasını önerdiği belirtildi.

Şifacının önerisini uygulayan kadın, hastaneye başvurmak mecburiyetinde kaldı. Kadına müdahalede bulunan Dr. Haider Suleman, çivinin kadının başına girmesine karşın beynine temas etmediğini dile getirdi.

Polis sosyal medyadan öğrendi

Suleman, gazetecilere yaptığı açıklamada, söz konusu kadının, kendisiyle aynı mahallede ikamet eden başka bir kadının başına çivi çakıldığını ve ultrasonda kız olarak görülen bebeğin erkek olarak doğduğunu kendisine aktardığını ifade etti. 

Güvenlik güçleri, bahse konu olayı, kadına ait röntgen filmlerinin sosyal medya platformlarında gündemde gelmesinin ardından öğrenirken, olaya ilişkin tahkikat başlatıldı. Şifacının her yerde arandığını kaydeden polis, Dr. Suleman'ı da olayı ihbarda bulunmadığı için araştıracaklarını duyurdu.

Ülke medyasında yer bulan haberlerde, kadının eşinin onu terk etmekle tehdit ettiği ve bu sebeple de böyle bir şeye kalkıştığı belirtildi.

Yorumlar (1)
gaffur 2 yıl önce
çivinin beyine temas etmesi zaten imkansız :)