ABD'de 8 kişinin katil zanlısıyla ilgili yeni iddia

ABD’de 3 farklı masaj salonunda gerçekleştirdiği saldırılar sonucu 8 kişiyi öldüren zanlının bu saldırıyı yapmasının “cinsel tutkuları”ndan kaynaklanabileceği iddia edildi.

DÜNYA 18.03.2021, 09:39 18.03.2021, 17:37
ABD'de 8 kişinin katil zanlısıyla ilgili yeni iddia

ABD’nin Georgia eyaletinin Atlanta kentinde gerçekleşen olayda 21 yaşındaki zanlı, 3 farklı masaj salonunda düzenlediği silahlı saldırılar sonucunda 8 kişiyi öldürmüştü. Olayla ilgili soruşturma devam ederken kent yetkilileri, yeni bulgulara ilişkin basın toplantısı düzenledi.

“Irksal değil, cinsel tutkular”

Olayla ilgili soruşturma devam ederken eyalet ve kent yetkilileri yeni bulgulara ilişkin düzenlediği basın toplantısında saldırının gerekçesinin ırksal değil, cinsel tutkular olabileceğini iddia etti. 

Cherokee County Şerif Ofisi’nin yaptığı açıklamada, 21 yaşındaki Robert Aaron Long’un saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf ettiği belirtildi. Ayrıca açıklamada Long’un, soruşturmayı yürüten müfettişlere masaj salonlarını kendi cinsel tutkularına bir çıkış noktası sağladığını ifade ettiğine yer verildi. Zanlının, bu masaj salonlarının kendisine imkan tanıdığı cazibeyi yok etmeye çalışmasından şüphelenen yetkililer, zanlının benzer bir saldırıyı Florida’daki bir masaj salonu için de planladığını belirtti.

Yorumlar (0)