Yahoo Mail Özellikleri, Avantajları

BİLİM-TEKNOLOJİ 01.11.2020, 19:27
Yahoo Mail Özellikleri, Avantajları

Kağıt olarak kullanılan postalara karşın elektronik posta daha hızlı ve daha güvenli şekilde gönderilmektedir. 1997’den beri elektronik posta alanında varlık gösteren Yahoo Mail elektronik posta alanının öncü uygulamaları arasındadır. Yahoo Mail uygulamasının 300 milyondan fazla kullanıcısı bulunmaktadır. Günlük 30 milyarın üzerinde elektronik posta Yahoo Mail uygulaması kullanılarak gönderilmektedir. Yahoo mail her geçen gün yeni kullanıcılar tarafından tercih edilmeye devam etmektedir.

Yahoo Mail Özellikleri

  • Saklama alanı özelliği

Yahoo Mail toplamda 1 TB yani 1000 GB very depolama alanına sahiptir. Diğer mail sistemleri ile karşılaştırıldığında Yahoo mail depolama alanı konusunda diğer mail sistemlerinde oldukça önündedir.

  • Fotoğraf ve belgeler için özel arama

Yahoo Mail sadece metinler içerisinde değil fotoğraf ve belgeler için özel arama imkanını da kullanıcılarına sunar.

  • Tatil dönemlerine özel yanıt özelliği

Yahoo Mail tatilde olduğunuz veya uzakta olduğunuz dönemlerde ayrı programlama yapabileceğiniz bir özellik içermektedir. Bu özel programlama sayesinde maillere dönüş yapamayacağınız zamanlarda program otomatik olarak en kısa sürede dönüş yapacağınızı belirten hızlı bir mail ile cevap vermektedir.

  • Filtreleme özelliği

Yahoo Mail’in geliştirilmiş filtreleme özelliği sayesinde elektronik posta kutusunu kullanım şeklinize göze planlayabilir, mailleri tarihlere göre düzenleyebilir ve posta kutunuza hatırlatıcılar ekleyebilirsiniz.

Yahoo Mail Avantajları

Yahoo Mail diğer mail sistemlerine oranla yüksek bir saklama alanına sahip olduğundan mail kutusunun dolu olma durumuyla karşılaşma oranı çok daha azdır. 1 TB saklama alanına sahip olması Yahoo Mail’in en büyük avantajlarından bir tanesidir.

Kişi, anahtar kelime ve özel aramaların spesifik şekilde düzenlenebilmesini sağlayan Yahoo Mail mail akışı fazla olan kullanıcılar için avantajlı bir elektronik posta sistemidir.

Dünyada en popüler elektronik posta sistemi olan G-mail uygulaması içerisindeki kişilerinizi Yahoo Mail uygulamasına içe aktar seçeneğiyle aktarabilme imkanınız da vardır. Aynı zamanda Yahoo Mail ile Linkedin bağlantılarınızla da iletişime geçebilirsiniz.

Yahoo Mail bünyesinde bulundurduğu çeşitli GIFlerle maillerde duygu ve düşüncelerin daha iyi şekilde yansıtılmasını sağlar.

Yahoo Mail içerisinde tek kullanımlık kullanıcı adı oluşturabilir ve bu kullanıcı adını oluşturduğunuz hesabı dilediğiniz zaman silebilirsiniz.

Yorumlar (0)