WhatsApp’tan iPhone’a yeni güncelleme!

WhatsApp iPhone kullanıcıları için dikkat çekici iyileştirmelerin bulunduğu yeni güncellemesini paylaştı. Güncellemeyle birlikte artık sesli mesajlar bildirim çubuğundan dinlenebilecek, Memoji ve bazı yazı tipi özelliklerinde de önemli ve kullanımı kolaylaştırıcı etkileri olacak.

BİLİM-TEKNOLOJİ 16.10.2019, 12:30
WhatsApp’tan iPhone’a yeni güncelleme!

iPhone kullanıcıları için Whatsapp yeni bir güncelleme yayınladı. Güncellemeyle birlikte yeni birçok özellik kulanıcılara sunulurken en dikkat çeken özellik ise sesli mesajları bildirim ekranında görüntüleyebilme özelliği oldu.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp bir milyarı aşan kullanıcı sayısıyla popülaritesini her geçen gün artırıyor. Facebook ise her geçen gün kullanıcı deneyimini iyileştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Tabi yeni özellikler gelmeden önce bir beta teste tabi tutuluyor.

Yeni güncellemede birçok özellik sisteme entegre edildi fakat aralarında en dikkat çekeni ise sesli mesajlara yönelik. Sesli mesajları dinlemek iPhone kullanıcıları için artık daha kolay. Eskiden uygulamayı açmadan sesli mesajları dinlemek mümkün olmazken güncelleme sayesinde artık bildirim çubuğundan sesli mesajları kolay bir şekilde dinleyebiliyorsunuz.

Bununla birlikte yazı tipi stillerine dair de bir değişiklik oldu. Artık kamerada bulunan yazı tipi stilleri de T simgesine dokunarak değiştirilebiliyor.

Ve son olarak en dikkat çeken özelliklerinden birisi Memoji özelliğindeki yenilik. Güncelleme ile birlikte artık iPhone telefonunuzda oluşturduğunuz Memoji’leri mesajlaşma esnasında, emoji klavyesinden çıkartma olarak gönderebilmeniz mümkün oluyor.

Yorumlar (0)