Karakomik Filmler'in galası yapıldı

Yönetmenliğini ve senaristliğini Cem Yılmaz'ın üstlendiği "Karakomik Filmler"in galası Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde yapıldı.

MAGAZİN 15.10.2019, 23:24 16.10.2019, 01:20
Karakomik Filmler'in galası yapıldı

"Arif v 216", "G.O.R.A.", "A.R.O.G." ve "Hokkabaz" gibi filmlerle sinemaseverlerin karşısına çıkan Cem Yılmaz'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği "Karakomik Filmler"in galası Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Yoğun ilgi gösterilen galaya, filmin oyuncu ekibinin yanı sıra Mert Fırat, Burcu Biricik, Özge Özberk, Ahu Yağtu, Mahsun Kırmızıgül, Pelin Akil ile Anıl Altan gibi birçok ünlü isim katıldı.

Galaya eşiyle birlikte gelen Mahsun Kırmızıgül, "İki filmin bir arada olması çok farklı bence. Umarım yolu açık olur." diye konuştu.

Mahsun Kırmızıgül: "Maddi kaygı taşımıyorum"

Son günlerde Türk sinemasının iyi bir seyirciye sahip olduğunu ve kendisinin bir film çekerken maddi kaygılar taşımadığını belirten Kırmızıgül, "Bugüne kadar eğer maddi bir kaygı taşımış olsaydım, sinema yerine müzik yapardım, sahnelerde olurdum." dedi.

Oyuncu Ahu Yağtu da filmin hikayesini daha önceden bildiğini ve sonucu merakla beklediğini belirtti. Yağtu, dizi ve sinemada yeni projelerle bu sezonda yer alabileceğini ifade etti.

Karakomik Filmler

Yılmaz'ın "iki film birden" konseptli projesi "Karakomik Filmler" filminin ilki "Kaçamak" ve "2 Arada" adlı iki orta metraj filmden meydana geliyor.

Başrollerinde Yılmaz'ın yanı sıra Özkan Uğur, Zafer Algöz, Necip Memili, Nilperi Şahinkaya ve Can Yılmaz'ın yer aldığı "Kaçamak", eşlerine yalan söyleyip felekten bir hafta sonu geçirmek için lüks bir işletmede bir araya gelen bir grup erkeğin, yakınlarına dünya dışı varlıkların iniş yapmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Yine Yılmaz'ın başrolde olduğu Ozan Güven, Cem Davran, Cemre Ebuzziya ve Uraz Kaygılaroğlu'nun da oynadığı "2 Arada" ise arabalı vapurda çalışan Metin'in yaşadıklarını anlatıyor.

Film, 18 Ekim'de gösterime girecek.

Yorumlar (0)