VDYoutube Sitesi Kullanarak Youtube Videosu Nasıl İndirilir?

Youtube platformu, yıllardır internet kullanıcılarına ücretsiz olarak müzik ve video hizmeti sunan interaktif bir sosyal medya unsurudur.

BİLİM-TEKNOLOJİ 26.06.2020, 21:36
VDYoutube Sitesi Kullanarak Youtube Videosu Nasıl İndirilir?

 Youtube platformu, yıllardır internet kullanıcılarına ücretsiz olarak müzik ve video hizmeti sunan interaktif bir sosyal medya unsurudur. Dünyanın her yerinden video sunucuları bu platformu kullanmakta ve günlük milyonlarca video bu sistem üzerinden kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Youtube videoları dünyanın her yerinden insanlar tarafından oluşturulmuş videolarla doludur. Ayrıca isteyen herkes konum fark etmeksizin bu medya unsurlarına ulaşabilir. Fakat Youtube platformunda çevrimiçi olarak müzik dinlemek veya beğenilen medya unsurunun bilgisayara indirilmesi şuan için imkansız bir durumdur. Bu nedenle bu ihtiyacı karşılayabilmek için çeşitli programlar geliştirilmiş ve internet ortamında değişik metotlar uygulanmaya başlamıştır. Bizde bu yazımızda sizler için Youtube video indirme hakkında en çok merak edilen alt başlıkları inceledik

 Youtube videoları çevrimiçi olarak çalıştırılamadığı ve cihazlara kayıt işlemleri gerçekleştirilemediği için çeşitli siteler ve programlar kullanılmaktadır. Bunlardan en sık kullanılan metotlardan biri, VDYoutube sitesini kullanmaktadır. Bu site üzerinden video indirebilmek için ilk olarak beğendiğiniz video unsurunun URL linkini kopyalamalısınız. Ardından VDYoutube sitesinde yer alan araç çubuğuna bu adresi kopyalayarak indirme işleminin başlaması için Başat tuşuna basmanız gerekmektedir. Ayrıca bu işlem devam ederken siteyi kapatmamalı ve uygulamadan asla çıkış yapmamalısınız. İşlem %100 tamamlandıktan sonra videoyu bilgisayarınıza indirdiğiniz adresi bularak ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

 Youtube üzerinden beğendiğiniz videoları indirmenin bir diğer yöntemi ise VLC Player programını kullanmaktadır. Bu program üzerinden indirme işlemini başlatmadan önce cihazınıza kaydetmek istediğiniz videonun URL adresinizi panonuza kayıt etmeniz gerekmektedir. Daha sonra programı açarak panonuzda kopyalanmış olarak bulunan videonun link bilgisini, ilgili alana yerleştirmeniz gerekiyor. Ayrıca VLC Player programı sayesinde indireceğiniz videoların özelliklerini ve dosya uzantısını da cihazınızın özelliklerine göre belirleyebilirsiniz. URL adresinin araç çubuğuna yapıştırılmasından sonra programın alt bölümünde bulunan İndir butonuna tıklayarak kayıt işlemi başlamış olacaktır. Youtube videosunun cihaza indirilmesi sırasında VLC Player programının kapatılmaması gerekmektedir. Aksi halde yapılan işlemler iptal olmakta ve kullanıcıdan tüm işlemlerin tekrar yapılması istenebilmektedir.

Yorumlar (0)