Tek kelime akımına Erdoğan da katıldı

Sosyal medya platformu Twitter’da son günlerde büyük ses getiren “Tek kelime” akımına Türkiye’den de birçok siyasi isim katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da "Türkiye" şeklinde paylaştığı tweet birçok kişi tarafından etkileşim aldı. Diğer partilerin genel başkanları da bu akıma katılarak tek kelime tweet attı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 02.09.2022, 15:27 02.09.2022, 16:33
Tek kelime akımına Erdoğan da katıldı

Sosyal medyada oldukça popüler olan “Tek kelime” akımına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da "Türkiye" paylaşımıyla dahil oldu.

Birçok tanınmış marka katıldı

CNN International'ın resmi Twitter hesabından yaptığı “breaking news” (son dakika) paylaşımının sonrasında başlayan akıma birçok tanınmış marka ve kuruluşta dahil oldu. Starbucks, NASA ve Microsoft gibi markalarında katıldığı bu akım Twitter üzerinde oldukça ses getirdi. CNN'in paylaşımının sonrasında akıma dahil olan NASA “universe” (evren) notunu düşerek tweet attı.

Binlerce tweet atıldı

One Word Challenge olarak isimlendirilen akımla beraber birçok Twitter hesabı tek kelime olarak binlerce tweet paylaştı.

Türkiye’de akıma katıldı

Türkiye de Twitter üzerinde olan bu akıma katılan ülkeler arasına girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın akıma "Türkiye" yazarak katılmasının sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da paylaşılan yazıyı alıntıladı ve "Zam" notunu düşerek yayınladı.

Türkiye'deki gazeteciler, politikacılar ve muhalefet partileri tek kelimelik akıma politika içeren tweetler ile katılmaya devam ediyor.

Yorumlar (0)