Ateş Ve Su 2 Oyna

En çok oynanan oyunlar arasında yer alan ateş ve su oyunu iki kişilik oyunlardan biridir. Online ve herhangi bir ücret ödemeden oynanabilen bu oyun yardımlaşma ve işbirliği esasına dayanır.

BİLİM-TEKNOLOJİ 18.02.2021, 01:25
Ateş Ve Su 2 Oyna

Bu nedenle gelişme çağındaki çocuklar için tavsiye edilmektedir. Oyunda karakterler birbirlerine yardım etmeden bir sonraki bölüme geçememektedir.

Macera dolu bir oyun olan Ateş ve Su 2 seri şeklinde bir oyun olup oyunda Ateş ve Su karakterleri değerli elmaslar aramaktadır. Özellikle ışık tapınağında bu elmaslardan çok sayıda vardır. Fakat oraya gidebilmeleri için tehlikeli yollardan geçmeleri gerekecektir.

Oyunun ilk bölümünde olduğu gibi bu bölümünde de yaşanan engelleri aşabilmek için karakterler güçlerini sonuna kadar kullanacaklardır. Su karakteri tüm sorunlarda daha serin kanlı mücadele ederken ateş karakteri ise su tarafından çözülemeyen her şeyin üstesinden gelmektedir. Dolayısıyla oyunda her karakter üzerine düşen görevi eksiksiz olarak yapmaktadır.

Ateş Ve Su 2 Oyunu Nasıl Oynanır?

Ateş ve Su 2 oyununu oynamak için Ateş karakteri klavyedeki yön tuşları ile, Su karakteri ise D, W ve A karakteri ile hareket ettirilir. Oyunda kırmızı elmaslar Ateş, mavi elmaslar ise Su tarafından toplanır. Oyunda bulunan yeşil renge sahip yapışkan her iki karaktere de zarar vereceğinden iki karakterin de bunlardan uzak durması gerekir. Ayrıca Su ateşe düşerse bu durumda oyun sona erecektir. Bu nedenle oyuncuların bölümleri birbirlerinden destek alarak tamamlamaları mümkün olacaktır.

Ateş ve Su 2 oyununda bölümleri geçebilmek için karakterlerden biri düğmeye basar diğeri ise kapıyı açar. Yani her aşama iki karakterin uyumu ile tamamlanabilir. Oslo Albet tarafından geliştirile bu oyun hem internet sitesinden hem de uygulama üzerinden oynanabilir. Uygulama dan oynamak için Google Play mağazası ziyaret edilebilir.

Yorumlar (0)