Beni Bırakma Son Bölüm

Atv’nin sevilen dizilerinden biri olan Beni Bırakma dizisi 24 Nisan 2020 tarihinde yayınlanan 440. Bölümü ile ekranlara veda etmiştir.

MAGAZİN 18.02.2021, 01:27
Beni Bırakma Son Bölüm

Dizinin bitmesinin sebebi olarak ise oyuncuların farklı projelerde görev alması ve son dönemlerde yaşanan reyting düşmeleri gösterilmiştir. Özellikle pandeminin etkisiyle birlikte dizi çekimlerinde aksamalar yaşanmış, stok bölümlerin bitmesiyle dizinin yeni çekimlerine devam edilmemiştir.

Beni Bırakma dizisi oyuncuları arasında Emrah Akduman, Esengül Aypek, Sude Doğar, Berkay Veli, Özlem Önemli, Çağla Çukurova gibi isimler yer almaktadır. Oyuncuların her biri dizi boyunca doğruluk, aşk, gurur gibi duygularla sınanmaktadır. Dizinin sonunda ise hem hayata hem de kendine karşı dürüst olanlar kazanmaktadır.

Beni Bırakma Dizisi Konusu

Beni bırakma dizisinde Ankara’nı köklü ve zengin ailelerinden biri olan Sayar ailesi, ailenin büyük oğlu ve işi devralan oğlu Tarık ve onun birlikte çalıştığı, aynı zamanda ortaklarının kızı olan Meltem vardır. Meltemle Tarık evliliği herkes tarafından beklenir. Ancak Tarık kimsesiz ve hukuk öğrencisi olan Sıla ile tanışınca planlar değişir. Ailenin kendi içinde daha pek çok sırrı vardır. Final bölümünde tüm sırlar açığa çıkmakta ve beklenmedik sonuçlar yaşanmaktadır.

Beni Bırakma Dizisi Final

Atv gündüz kuşağı dizilerinden biri olan Beni Bırakma dizisi final bölümünde bazı oyuncular hayata veda etti ve dizide hüzün dolu dakikalar yaşandı. Bölümün sonunda Demir Sıla’yı öldürmek istediğinden yattığı hastane odasına gizlice gider ve iğne yaparak Sıla’yı öldürmeye teşebbüs eder. Fakat yatakta yatan başka biri olduğundan plan işe yaramaz. Bu durumu öğrenen Feraye Demir’den ayrılır. Bunun acısını çekmekte zorlanan Demir ise Kenan’ın yaşamına son verir. Hasta yatan Sıla’yı ise ablası Meltem kurtarır. O sırada Özge gelir ve arbede çıkar. Bu karmaşa ise Sıla’nın ölümü ile son bulur.

Yorumlar (1)