Araba Yarış Oyunları

Aksiyon, eğlence ve heyecan dolu oyunlar oynamayı seviyorsanız araba yarış oyunları tam size göre olacaktır.

BİLİM-TEKNOLOJİ 18.02.2021, 01:23
Araba Yarış Oyunları

Her yaşa hitap edecek tasarımlarla hazırlanan bu oyunları internet üzerinden ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Eğer daha profesyonel ve üst düzey oyunlar oynamak istiyorsanız yetişkinler için olan özel oyunları tercih edebilirsiniz.

Araç türü ne olursa olsun genellikle tüm yarış oyunları benzer şekilde ilerlemektedir. Heyecanı artırmak adına iki ya da daha fazla kişiyle oynanan oyunları da seçebilirsiniz. Bu tür oyunlarda otomobil haricinde tır, otobüs, minibüs, kamyon, jeep, Formula 1 gibi araçlar yer almaktadır. Seçeneğin fazla olması sayesinde her oyuncu istediği oyunu kolayca bulabilir.

En Çok Oynanan Araba Yarış Oyunları Nelerdir?

Görselliği ile gerçek yarış hissi veren ve bir o kadar da zevkli olan araba yarışları farklı kategorilere göre sınıflandırılabilir. Buna göre en çok oynanan yarış oyunları şu şekildedir:

Hill Racing Challenge

Yön tuşları ile kolayca oynanabilen hill racing challenge yarış oyunu on iki farklı araba ve on beş farklı parkura sahiptir. Parkur üzerinde yol alırken üst kısımda duran altınların toplanması gerekir. Ne kadar fazla para birikirse yeni parkurda araba sürme olasılığı da o kadar artacaktır.

Driving Speed

Kaliteli içeriklere sahip olan Driving Speed oyunu aynı zamanda ücretsiz olarak oynanabilir. Oyun için farklı araçlardan istenilen seçilebilir. Oyunda on bir tane rakip oyuncu vardır. Bu oyun sekiz oyuncuya kadar çoklu oyuncu şeklinde oynanabilir.

Xtreme Drift 2

En beğenilen yarış oyunları arasında bulunan xtreme drift 2 online ve ücretsizdir. Akıllı telefondan da oynanabilen oyun gerçekçi 3D grafiklere sahiptir. Serbest stil, yarış, çok oyunculu ve drift olmak üzere oyun dört farklı modan meydana gelir. Oyundaki araç sayısı ise otuzdan fazladır.

Yorumlar (3)
ömer 2 yıl önce
oyun çok güxel