Apple TV+ yayına başladı!

Netflix ve diğer video içerik platformlarına rakip, Apple TV+ bugün 100’den fazla ülkede kullanıma açıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 01.11.2019, 18:05
Apple TV+ yayına başladı!

Apple tarafından aylar önce duyurulan yeni video servisi faaliyete başladı. Apple TV Plus hizmet tarafından yayın akışı rekabeti de yaşanıyor. Şu an için az sayıda içerik olmasına rağmen Apple TV Plus’ın yakın zamanda büyüyeceği ifade ediliyor.

Apple TV Plus düzenlenen bir etkinlikle beraber yayın hayatına başladı. Hizmet Amazon’un Fire TV ürünleriyle beraber Roku’da, seçilmiş olan akıllı TV modellerinde ise bütün Apple ürünlerinde kullanılması mümkün olacak. 40 dil için içerik sunan platform, 100’den fazla ülke üzerinde kullanılabilecek.

Ghostwriter, The Morning Show, Snoopy in Space gibi toplamda 8 farklı dizinin ve 1 filmin yer alacağı servis, içerik listesine ilerleyen zamanlarda eklemeler yapacak. Dickinson dışındaki tüm dizilerin de ilk üç bölümü yayınlandı. Kalan bölümlerin ise haftalık olarak yayınlanması devam edilecek. Bununla birlikte The Morning Show dizisinin kadrosunda Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston gibi önemli yıldızların olduğunu da söylemekte fayda var.

Gelelim servisin fiyatına. Şu anda 4.99 dolar olan servis Türkiye için maalesef faaliyette değil.

4.99 dolarlık ücret ödenip abone olunduğunda aynı hesabı 5 aile üyesi de kullanabiliyor. Bununla birlikte hizmet ilk 7 gün de ücretsiz.

Yorumlar (0)