YouTube rezilliği: 'Tokat 1 TL, kafasında yumurta kırarsan 5 TL'

Adana’da bir Youtuber, bir arkadaşını bantla direğe bağlayarak 1 TL karşılığında tokat, 5 TL karşılığında da başında yumurta kırdırttı ve video kaydına alarak sosyal medya hesaplarında paylaştı.

YAŞAM 01.06.2021, 17:42
YouTube rezilliği: 'Tokat 1 TL, kafasında yumurta kırarsan 5 TL'

Youtube’da ünlü olmak için çeşitli hareketler sergileyip tuhaf görüntüler ortaya koyanlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. 

“Tokat 1 TL, kafada yumurta kırma 5 TL”

Youtube’da video içeriği üreten Said Rammo, daha çok izlenme için Ferdi Demircan isimli arkadaşı ile anlaştı. Kameraman arkadaşlarıyla birlikte Adana’nın Seyhan ilçesinedeki Atatürk Caddesi’ne geldi.

Said Rammo, arkadaşı Demircan’ı burada bantla bir direğe bağlayarak üzerine, ‘Tokat atan 1 TL, kafasında yumurta kıran  5 TL kazanır’ notunun olduğu kağıdı yapıştırdı. 

Caddeden geçen vatandaşlar, Demircan’a tokat atarak 1 TL kazandı ve bazıları ise gencin başında yumurta kırıp 5 TL kazandı.

15 dakikaya yakın birçok kişiden tokat yiyen Demircan’a, bazı vatandaşlar da sahip çıktı. Videoyu çeken Rammo’ya bazı vatandaşlar tepki gösterirken bazıları ise direğe bağlı olan Ferdi Demircan’ı direkten kurtarmaya çalıştı. 

“Eğlenceli geliyor, eğleniyoruz”

Eğlendiklerini ifade eden Ferdi Demircan, “Bu tarz şakalar yapıyoruz fakat bu şaka değil. Youtube için içerik üretiyoruz. Bize eğlenceli geliyor, eğleniyoruz. Tokat bazen çok acıttı” açıklamasını yaptı.

Said Rammo ise bunun gibi videoları hep çektiğini ifade ederek, “Youtube kanalım var benim. Sokakta böyle videolar çekiyoruz. Sadece eğleniyoruz. Tokat atan 1 TL kazanıyor, yumurta kıran ise 5 TL kazanıyor. Arkadaşın rızası da çok yoktu. Geldi onu buraya bağladık, ağıt yapıştırdık üzerine gören vuruyor” sözlerine yer verdi.

YouTuber gençler video kaydının ardından caddeden ayrıldı. 

Yorumlar (0)