Ali Koç, Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdıklarını açıkladı

Ali Koç, bir basın toplantısı düzenledi ve kulüple ilgili güncellemeleri paylaştı. Koç’un konuşmasında Belözoğlu ile yollarını ayırdıklarını bildirmesi gündeme bomba gibi düştü. 

SPOR 01.06.2021, 17:45 01.06.2021, 17:54
Ali Koç, Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdıklarını açıkladı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, bugün bir basın toplantısı düzenledi. Kulüp ve özellikle de futbol takımı hakkında güncel haberleri paylaşan Koç, teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdıklarını belirtti.

Koç: “Bugüne kadar verdiği tüm emekler ve hizmetler için Emre Belözoğlu’na teşekkür ederiz. İnşallah hem takımımız hem de süreç açısından doğru bir karar vermişizdir. Emre Belözoğlu, bugün olmasa bile yarın oldukça büyük hizmetler yapmaya devam edecektir.”



Genel kurul haziran sonunda 

Koç: “Tüzüğümüze göre 5-6 Haziran 2021’de olağan seçimleri yapmamız gerekiyordu. Fakat hem kısıtlamaların 1 Haziran’da sonlandırılması ve pazar günü de kısıtlama olması sebebiyle bunun gerçekleştirilmesi zor görünüyor. Yeni bir duyuru yapacağız ve duyurudan 2 hafta kadar sonra da toplantı yapacağız. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamaması durumunda ise ikinci toplantıyı yapmamız gerekecek. Yani haziran ayının sonunda bu süreç tamamlanacak gibi görünüyor.”

Transferler yolda

Koç: “Yeni sezona kadar 4 ya da 5 transfer yapacağız. Bir stoper, 2 forvet ve bir kanat; belki sağ ve sol bek transferleri yapacağız. 15 milyon Euro değerinde de satışımız olabilir. Teknik direktör konusunda ise Almanya ve Portekiz’in ünlü isimlerine odaklanmış durumdayız. Tahminime göre teknik direktör işimiz haziranın üçüncü haftasında tamamlanır.” 

Yorumlar (0)