Valilikten teşvik: Aşı olana konsol ve akıllı telefon

Sakarya Adapazarı Kaymakamlığı'nca 35 yaş altı gençleri aşıya teşvik etmek için ilk defa COVID-19 aşısı olacaklara çekilişle hediyeler verilecek.

YAŞAM 16.08.2021, 22:46
Valilikten teşvik: Aşı olana konsol ve akıllı telefon

Dünyada ulusal pandemi ilan edilen COVID-19 (yeni tip koronavirüs) salgını ile mücadele, Türkiye'de de tüm hızıyla devam ediyor.

Aşılamaya hız vermek ve gençleri aşı olmaya teşvik etmek için çeşitli kampanyalar da yapılmaya başlandı. Bu doğrultuda, Sakarya Valiliği'nin başlattığı, aşı olana çekilişle hediye kampanyasına bir yenisi daha eklenmiş oldu. 

5 cep telefonu, 5 konsol

Adapazarı Kaymakamlığı koordinasyonuyla, 18 ila 35 yaş arası gençleri aşıya teşvik etmek için ilk defa koronavirüs aşısı olacaklara çekilişle hediyeler verilmesi yönünde karar alındı. İlk defa aşı olan gençlere, 5 adet cep telefonu ve 5 adet oyun konsolu hediye edilecek. 

"Haydi gençler, aşı olalım"

Talihliler, Adapazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü verileri doğrultusunda, aşı olan gençler arasından herhangi bir başvuruya gerek duyulmadan, 31 Ağustos Salı günü İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde, Adapazarı Belediyesi, Adapazarı Kaymakamlığı ve Sakarya Muhtarlar Federasyonu yetkililerinin bulunduğu komisyon tarafından yapılacak kura ile belirlenecek. Neticeler, 31 Ağustos 2021 tarihinde paydaş kurumların resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklanacak. Kura neticesinde talihlilere hediyeleri, Adapazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü'nce 31 Ağustos 2021 tarihinden itibaren mesai saatleri içerisinde ve yalnızca talihlilere teslim edilecek. 

Konuya ilişkin olarak gerçekleştirilen açıklamada, “Haydi gençler, aşılarımızı yaptıralım, koronavirüsü yenelim, toplum sağlığına en anlamlı desteği biz verelim.” denildi.

Yorumlar (0)