Türkiye’de 5 ilde sel meydana geldi! İşte o iller…

Türkiye’de sağanak yağışlar nedeniyle dün farklı illerde sel olayları yaşandı. Kokutan aşırı yağışlar sonrasında 5 ilden sel haberleri geldi.

YAŞAM 16.05.2022, 10:26 16.05.2022, 16:32
Türkiye’de 5 ilde sel meydana geldi! İşte o iller…

Türkiye’de yaz ayları beklenirken sağanak yağışlar devam ediyor. Aşırı yağışlar nedeniyle dün 5 ilde sel olayları meydana geldi.

Ankara’nın Haymana ve Şereflikoçhisar ilçelerinde zor anlar yaşandı

Ankara'nın Haymana ve Şereflikoçhisar ilçelerinde etkisini gösteren şiddetli yağmur ile dolu, akşam saatlerinde daha da yoğun şekilde devam etti. Şiddetli yağmurun ardından Şereflikoçhisar ilçesindeki E-90 karayolunda su taşkınları meydana geldi. Haymana’da ise dolu yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Kırşehir’de bazı köylerde sel meydana geldi

Kırşehir'de dolu ile beraber aralıklarla yağan sağanak yağış, bazı köylerde sel olaylarının yaşanmasına neden oldu. Kırşehir genelinde öğle saatleri itibariyle başlayan yağış ileriki saatlerde doluya dönüştü.

Kayseri’nin Yahyalı ilçesi de sele teslim oldu

Kayseri’ye bağlı Yahyalı ilçesinde de aşırı yağış sonrasında sel meydana geldi. İlçedeki turistik bölge olan Kapuzbaşı Takım Şelaleleri yolunda ise su taşkınlarından dolayı bozulmalar oluştu.

Şanlıurfa Siverek’te işlerini su bastı!

Şanlıurfa Siverek’te aniden başlayan yoğun yağış sele neden oldu. İlçedeki cadde ve yolları su kapladı. Bazı işyerlerini ise su bastı.

Nevşehir’de yağışlardan olumsuz etkilendi

Nevşehir'de de etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Dere yatağında park edilmiş halde duran iki otomobil yükselen yağmur sularının ardından iş makinesi ile kurtarılabildi.

Yorumlar (0)