Trafik magandaları tahliye edildi!

İstanbul Pendik'te içinde hamile kadın olan araca saldıran trafik magandaları, bugün hakim karşısına çıktı. Mahkeme, zanlılar için ilk duruşmada tahliye kararı verdi.

YAŞAM 30.07.2019, 10:27 30.07.2019, 12:22
Trafik magandaları tahliye edildi!

İstanbul'da E-5 otoyolu Pendik mevkiinde içinde hamile kadın olan araca saldıran Hasan Sel ve Hüseyin Sel,  bugün ilk defa Kartal'daki Anadolu Adliyesi'nde hakim karşısına çıktı.

Seydioğlu Baklava AŞ sahipleri Hasan Sel ve Hüseyin Sel, mahkemede verdikleri ifadede üzgün ve pişman olduklarını belirtti. 

Mahkeme, zanlılar için ilk duruşmada tahliye kararı verdi.

Zanlıların, 'kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma', 'mala zarar verme' ve 'cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 20’şer yıl hapisle cezalandırılmaları isteniyordu.

Ne olmuştu?

İstanbul Pendik'te 6 Temmuz günü iki trafik magandası, içinde Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan'ın bulunduğu arabaya saldırmıştı. Saldırgan aracın aynasını kırmış, o anlar da cep telefonu kamerasına yansımıştı. 

İddialara göre, Hasan Sel ve Hüseyin Sel'in içinde bulunduğu araç, trafik polisine yakalanmamak için emniyet şeridinden çıkarak bir başka aracın önüne kırmak istemiş, bunun üzerine tartışma çıkmıştı. Otomobilden inen maganda, camı yumruklamaya başlamış, hatta hızını alamayınca aynayı kırmış ve kaputun üzerine çıkıp tekmelemeye başlamıştı.

Bu sırada şaşkınlığa uğrayan sürücü Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan, bu anları cep telefonu ile kayıt altına almıştı. Araç sürücüsü, kaydettiği görüntülerle polise gidip şikayetçi olmuştu.
 

Yorumlar (0)