Tatil için otele giden onlarca kişiye isim şoku: Karakolluk oldular!

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelin ismi ve yönetimi değişince, aylar öncesinden yer ayırtıp ödemesini yapan onlarca tatilci mağdur oldu. Yeni isimli otelde 50’nin üzerinde vatandaşın ne kayıtları ne de ödemeleri gözükmeyince hem tatil yapamadı hem de karakolluk oldu.

YAŞAM 22.07.2021, 13:36 24.07.2021, 20:12 Hanife
Tatil için otele giden onlarca kişiye isim şoku: Karakolluk oldular!

Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen birçok tatilci, bayram tatilini geçirmek için Manavgat’ın Evrenseki Mahallesi’ndeki bir 5 yıldızlı otele rezervasyon yaptırdı. Ancak otele gelen tatilciler özelliklede ödemesini aylar öncesinden yapanlar neye uğradıklarını şaşırdı.

Otel, bayram tatili başlamadan kısa bir süre önce yönetim ve isim değişikline gidince, aylar öncesinden rezervasyon yaptıran tatilcilerin kayıtları gözükmeyince otelin girişinde çoluk çocuk mağdur oldular. Parasını ödedikleri otelde tatil yapamayan yaklaşık 50’nin üzerinde aile,  jandarmaya giderek şikayetçi oldu.

Vatandaşların mağdur olduğu o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntüyü çeken kadın tatilci, “Otel burası arkadaşlar mağdur olduk, dolandırıldık. Görüldüğü üzere çocuklar falan perişan herkes. 1 yaşında çocuklar rezil oluyor. Gelen herkes geri dönüyor” dedi.

Görüntülerde çoğunlukla çocuklu aileler görülürken, yere oturan bir kadının da ayağında bebeğini salladığı anlarda kameraya yansıdı.

Bir başka kadın müşteride parasını ödedikleri halde mağdur olduklarını söyleyince, otel yetkilileri, müşterilere rezervasyonlarının kendilerinde gözükmediğini söyledi.

Yorumlar (0)