Su çetesi çökertildi

İzmir'e bağlı Ödemiş ilçesinde iş insanlarına ilaçlı su içirdikten sonra uygunsuz görsellerini çekerek şantajda bulunan çete, güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonla çökertildi. Olaya ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheli şahıs tutuklanırken, 4 kişi ise adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

YAŞAM 31.05.2022, 01:00 31.05.2022, 15:46
Su çetesi çökertildi

Söz konusu olay, 27 Mayıs'ta günü Ödemiş ilçesinde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, B.E. isimli kadın, tanıştığı iş insanı Y.P. ile Aydın'a bağlı Kuşadası ilçesinde akşam yemeği yedi. B.E. adlı kadının verdiği suyu içmesinin akabinde bayılan Y.P., bilmediği bir evin banyosunda çıplak olarak uyandı. İş insanının uygunsuz vaziyetteki fotoğraflarını kayda alan S.G. ve F.G. isimli iki erkek, Y.P.'den araba ve ev istedi. B.E. isimli kadın ise Ödemiş'e geri döndü. Olaydan bir gün sonra F.G., iş insanına telefonla ulaşarak, çektiği uygunsuz görüntüleri yayınlamakla tehdit etti ve buluşmak istedi.

İş insanının eşini darbetti

F.G. ve çete mensubu olduğu iddia edilen C.S., çete mensupları arasında anlaşmazlık yaşanması üzerine 29 Mayıs'ta Y.P.'nin evine gitti. F.G., kapıyı açan iş insanının eşi A.P.'yi "Kocanı mezara koyacağım." diyerek darbetti. F.G.'nin A.P.'yi tehdit ve darbetmesinin akabinde durum güvenlik güçlerine bildirildi.

3 kişi tutuklandı

Emniyet güçleri, çetenin izini sürdü ve 7 şüpheli şahsın kimliğini tespit etti. Y.Ç., B.G., C.S., A.Z., F.G, S.G. ve F.G. adlı şüpheliler yakalandı. Polis merkezindeki işlemlerin ardından adliyeye gönderilen F.G, S.G. ve F.G. tutuklanırken, diğerleri serbest bırakıldı. 

Olaya ilişkin olarak başlatılan tahkikat devam ediyor.

Yorumlar (0)