Sokağa daldı, ateş açıp kaçtı!

İstanbul'un Kâğıthane ilçesinde önceki aylarda yaşanan bir silahlı saldırı olayı, kameralara yansıdı. Saldırganın, bir sokağa giren araçtan indiği ve yolda yürüyen iki kişiye ateş açtığı görülüyor. Saldırı anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

YAŞAM 13.06.2022, 16:57 14.06.2022, 11:57 Hakan Öksüz
Sokağa daldı, ateş açıp kaçtı!

İstanbul'un Kâğıthane ilçesinde önceki aylarda yaşanan bir saldırı olayı, güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Çeliktepe Mahallesi'nde saat 21.00 civarında meydana geldi. Plakası olmayan bir araçtan inen saldırgan, sokakta yürüyen Müslim D. ve Nihat E.'ye ateş açtı.

Saldırganı görünce donup kaldı

Silah sesleri üzerine bir sokak arasına kaçan Müslim D., kendisini korumaya çalıştı. Ne olduğunu anlamakta güçlük çeken Nihat E. ise saldırganla karşı karşıya kaldı. Silahı görünce donup kalan Nihat E., ne yapacağını bilemez halde beklemeye başladı. Nihat E.'yi ayağından vuran saldırgan, kendisini bekleyen araca binerek hızla olay yerinden uzaklaştı.

Saldırıya uğrayanların hayati tehlikesi bulunmuyor

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine mahalleye polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, olay sırasında kasığından yaralanan Müslim D. ile ayağından vurulan Nihat E.'ye müdahale etti. Saldırıya uğrayan iki kişinin de hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayın meydana geldiği sokaktaki güvenlik kameralarını inceleyen polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Yakalanan saldırganlar, polis merkezinde sorguya alındı.

Yorumlar (0)