Beşiktaş’tan ayrılmıştı… Can Bozdoğan’a sürpriz talip

Beşiktaş’la kiralık sözleşmesi sona eren ve yeniden Schalke 04’e dönen Can Bozdoğan’a bir Süper Lig ekibi daha talip oldu. 

SPOR 13.06.2022, 17:27 13.06.2022, 17:29
Beşiktaş’tan ayrılmıştı… Can Bozdoğan’a sürpriz talip

Geçen sezon Beşiktaş forması giyen ve bazı maçlarda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Can Bozdoğan’ın Trabzonspor ile görüştüğü ortaya çıktı. Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan bordo-mavili ekibin Can Bozdoğan transferinde ısrarcı olduğu ve transferi noktalamak için Alman ekibiyle görüşmelerin sürdüğü bildirildi. 

Transfer çalışmaları hız kazandı

Transfer sezonunda merkez orta saha, stoper, kanat, sol bek ve sağ bek takviyesi yapmak isteyen bordo-mavili yönetim, Abdullah Avcı’nın belirlediği isimler üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarılı bir sezon geçirmek isteyen Karadeniz temsilcisi, kadro genişliğini artırarak, tüm kulvarlarda mücadeleci bir ekip oluşturmak için kolları sıvadı.  

Schalke 04 ile görüşmeler sürüyor

Kadro içindeki yerli oyuncu alternatifini çoğaltmak isteyen bordo-mavililer, bu kapsamda Can Bozdoğan transferini bitirebilmek için görüşmelerini sürdürüyor. Bir diğer Beşiktaşlı futbolcu Güven Yalçın’ın adı da bir süre Trabzonspor’la anılmıştı. 

Beşiktaş satın alma opsiyonunu kullanmadı

Can Bozdoğan’ın 1,8 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanmayan Beşiktaş, Schalke 04’e 1 milyon avroluk teklif yapmıştı. Alman ekibinin bu teklifi reddetmesi üzerine siyah-beyazlı kulüp bu transferi askıya aldı. Abdullah Avcı’nın olumlu rapor verdiği Can Bozdoğan konusunda Alman ekibiyle görüşmelerini sürdüren bordo-mavililer, uygun bir rakamda uzlaşılması durumunda transferi açıklayacak. 

Yorumlar (0)