Şehit düşen polis Ercan Yangöz için tören düzenlendi 

Muğla’da şüpheli şahısları takip ederken şehit düşen polis memuru Ercan Yangöz için Muğla’da tören düzenlendi. Törenin ardından şehidin naaşı, Denizli’ye gönderildi. 

YAŞAM 17.06.2021, 12:26 18.06.2021, 09:23
Şehit düşen polis Ercan Yangöz için tören düzenlendi 

Muğla Bodrum’da seyir halinde olan şüpheli şahıslar, kendilerini takip eden polis ekiplerinin aracına silahlı saldırıda bulunmuştu. Bu saldırı sırasında şehit düşen 26 yaşındaki polis memuru Ercan Yangöz’ün naaşı bugün Muğla Adli Tıp Kurumu’ndan alındı ve polis konvoyu eşliğinde Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.  



Müdürlük bahçesinde düzenlenen kısa süreli törende saygı duruşunda bulunuldu ve teşkilat mensupları ile şehitler için dualar edildi. 



Törene, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev olan birimler katılırken şehidin ailesi de hazır bulundu. Ayrıca İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Muğla Valisi Orhan Tavlı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topcu ve belediye başkanları da yer aldı. 



Şehidin cenazesi Denizli’ye gönderildi 

Tören sırasında şehidin iş arkadaşları ve ailesinin gözyaşları sel olup aktı. Al bayrağı sarılı olan naaş, cenaze nakil aracına yüklenerek Denizli Buldan’a gönderildi.  



Ne olmuştu? 

Bodrum’un Yahşi Mahallesi’nde polis ekiplerinin takipte olduğu şüpheliler, otomobillerini ıssız bir sokakta durdurarak arkalarından gelen polis ekibine silahla saldırmıştı. Yaralanan 2 polisten Ercan Yangöz ise şehit olurken diğer polis memuru olan Abdulkadir Doğan ise Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Doğan’ın tedavisinin ise hastanede devam ettiği öğrenildi. 

Yorumlar (0)