Sakarya'da arkadaşlarından helallik istedi, nehirde kayboldu

Sakarya’ya bağlı Karasu ilçesinde Sakarya Nehri’nde kaybolan 20 yaşındaki gencin suya girdiği sırada arkadaşları tarafından kayda alınan son videosu ortaya çıktı. Emirhan’ın, arkadaşlarına iki defa art arda "Hakkınızı helal edin." diyerek helallik istediği ve yüzmeye başladığı anlar anbean kaydedildi.

YAŞAM 04.07.2021, 21:24 05.07.2021, 15:21
Sakarya'da arkadaşlarından helallik istedi, nehirde kayboldu

Söz konusu olay, dün Karasu ilçesi Adatepe Mahallesi üzerinden geçen Sakarya Nehri’nde meydana geldi. Aktarılan bilgiye göre, Emirhan Henden, Sakarya Nehri’nde bulunan bir botun ipini yakalayabilmek için suya indi. Nehirde yüzmeye başlayan Emirhan, kısa bir süre sonra gözden kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay mahalline güvenlik, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler suda kaybolan talihsiz genci bulabilmek için çalışma başlattı. Emirhan’ı bulmak için ekipler olayın ikinci gününde de çalışmalarını sürdürüyor. Emirhan’ı arama çalışmaları sırasında anne ve babasının feryatları ise yürekleri dağladı.

Helallik istedi

Diğer yandan, Emirhan’ın suya girdiği sırada ise arkadaşları ilginç bir video kaydetti. Cep telefonu kamerası ile kayıt altına alınan görüntülerde Emirhan’ın, arkadaşlarından iki defa helallik isteyerek, “Arkadaşlar, ben gidiyorum, bana hakkınızı helal edin.” dediği anlar yer aldı. Bu sözlerin ardından yüzmeye başlayan Emirhan’dan bir daha haber alınamadı.









Yorumlar (0)