Sağlıkçı anne ve baba, çocuklarına böyle kavuştu!

Osmaniye'de doktor baba ve hemşire anne, yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri dâhilinde bir aydır görmedikleri çocuklarına bugün gözyaşları içinde kavuştu.

YAŞAM 23.04.2020, 16:50 23.04.2020, 16:58

Hatay'da bulunan İskenderun Devlet Hastanesi'nde kalp damar cerrahı olarak çalışan Dr. Vecih Keklik ile aynı hastanede hemşire olarak görev yürüten anne Ayşe Keklik, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle önlem amaçlı çocukları 5 yaşındaki Ali ile 3 yaşındaki Elif'i bir ay önce Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bulunan dedeleri Zekeriya Torun’un yanına bıraktılar. 

Bir aydır çocuklarının hasretini çeken anne ve baba, 23 Nisan günü çocuklarına sürpriz yapmak üzere Kadirli ilçesine geldiler. Apartmanın girişinde anne ve babasını gören çocuklar, anne ve babalarına sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Apartmanda yaşayanlar, balkondan alkışlayarak destek oldular. 

"Her gün ağladım"

Anne Ayşe Keklik, çocuklarına 23 Nisan hediyesi olarak böyle bir sürpriz yaptıklarını belirterek, "23 Nisan hediyesi olarak anne ve babalarını verelim onlara dedik. Çok özledim. Her gün ağladım. Ama sağ olsunlar izin verdiler. Çocuklarımızı gördük." ifadelerini kullandı. 

"Burnumuzda tütüyorlardı"

Baba Vecih Keklik, "Mutluyuz, yavrularımıza kavuştuk. Burnumuzda tütüyorlardı zaten. Çok özlemiştik." diye konuştu. 

"Kavuşmaları ayrı bir mutluluk oldu"

Dede Zekeriya Torun, çocuklarla çok güzel vakit geçirdiğini aktararak, "Zaman zaman anne ve babaları için ağladılar ama kavuşmaları da ayrı bir mutluluk oldu." dedi.

Yorumlar (0)