Polis ve gece bekçisi pitbull saldırısına uğradı

Sivas'ta, beslenmesi yasak olan köpek gezdirildiği ihbarı üzerine bölgeye gelen bir gece bekçisi ve polis memuru, pitbull cinsi köpeğin saldırısına maruz kaldı.

YAŞAM 11.09.2021, 23:55 13.09.2021, 09:10
Polis ve gece bekçisi pitbull saldırısına uğradı

Aktarılan bilgilere göre, korkunç olay, Yenimahalle 3. Sokak üzerinde meydana geldi. K.T. adlı şahıs, ağabeyi Ş.T.'ye ait olan pitbull cinsi köpekle sokağa çıktı. Mahalle sakinleri, beslenmesi yasak olan köpek gezdirildiği için emniyet güçlerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, pitbull cinsi köpek tarafından saldırıya uğradı. 

Bekçiyi ayağından, polisi kolundan ısırdı

Köpek bir gece bekçisinin ayağını feci şekilde ısırdı. Köpeğin saldırısına maruz kalan bir polis memuru da kolundan yaralandı. 

Köpek, Sivas Belediyesi personelleri tarafından zorlukla etkisiz hale getirilerek barınağa nakledildi. Yaralı polis memuru ve gece bekçisi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Güvenlik güçlerinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. 

K.T. adlı şahıs ise beslenmesi yasak köpek bulundurma suçundan ifadesi alınmak üzere sağlık kontrolünden geçirildikten sonra karakola götürüldü.









Yorumlar (0)