Pendik'te faciadan dönüldü

Pendik’te İETT otobüsü ağaca çarparak durabildi. Otobüste ve kaldırımda kimsenin olmaması ve otobüsün durakta bekleyenlere kadar ulaşamaması olası faciayı önledi.

YAŞAM 01.11.2019, 09:59
Pendik'te faciadan dönüldü

Pendik’te şiddetli yağıştan dolayı kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, kaldırıma çıktı. Kazada İETT otobüsü ağaca ve tabela direğine vurarak durabildi. İETT otobüsünde o sırada yolcu olmaması ve kaldırımda kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.

Pendik Bahçelievler Mahallesinde seyir hâlinde olan bir İETT otobüsü, yoğun yağış sebebiyle kayganlaşan yolda sürücünün kontrolünden çıktı. İETT otobüsü, durağın bulunduğu kaldırıma çıkarak önce ağaca, ardından dubalara ve trafik levhalarının bulunduğu direğe çarparak durabildi.

İETT otobüsünün sürücüsünün kontrolden çıktığı kazada ortalık adeta savaş alanına döndü. Otobüste o sırada yolcu olmaması, kaldırımda kimsenin bulunmaması ve otobüsün durakta bekleyen vatandaşların arasına dalmaması olası bir faciayı önledi.

O sırada durakta beklerken olaya şahit olan bir vatandaş, “Otobüs yukarıdan aşağı gelirken yolun kaygan olması nedeniyle buradaki bariyerlere ve yön levhalarına çarparak ağacın burada durdu. Allah’tan yaralanma ya da can kaybı olmadı. Kaza mahallinde otobüs durağı vardı, yolcular da herhangi bir zarar görmedi. Şoför durağa dalmadan ağaca vurarak otobüsün hızını kesti.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)