Otomobille hafriyat kamyonu çarpıştı: 2 ölü

Gaziantep ilinin İslahiye ilçesinde hafriyat kamyonuyla otomobilin çapışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

YAŞAM 04.11.2019, 07:20
Otomobille hafriyat kamyonu çarpıştı: 2 ölü

Edinilen bilgilere göre, İslahiye-Kilis kara yolunun Yolbaşı Mahallesi mevkisinde İ.K.'nin kullandığı 27 AKB 14 plakalı hafriyat kamyonu ile 45 yaşındaki Metin Kara'nın kullandığı 27 LN 779 plakalı otomobil çarpıştı.

Trafik kazasında, 45 yaşındaki otomobil sürücü Metin Kara ile araçtaki 53 yaşındaki kuzeni Ahmet Yılmaz ve kuzenin eşi Hatice Yılmaz yaralandı.

Yaralılardan 45 yaşındaki sürücü Metin Kara, 112 Acil Servis ekipleri tarafından kaldırıldığı Hassa Devlet Hastanesinde, 53 yaşındaki Ahmet Yılmaz da götürüldüğü Kilis Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmadı.

Kuzen Ahmet Yılmaz'ın eşi Hatice Yılmaz ise İslahiye Devlet Hastanesindeki ilk tedavisinin ardından Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi.

Metin Kara'nın cenazesi İslahiye Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldığı sırada yakınları sinir krizleri geçirdi.

45 yaşındaki sürücü Metin Kara'nın Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu'nda işçi olduğu, 53 yaşındaki kuzeni Ahmet Yılmaz ve kuzenin eşi Hatice Yılmaz ile Kilis'ten İslahiye'ye geldikleri bildirildi.

Kamyon sürücü İ.K. jandarma tarafından gözaltına alınarak Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Yorumlar (0)