Okulda panik anları: Helyum balonu patladı, 8 yaralı

Gaziantep'in Şahinbey içesindeki Ayıntap Anadolu Lisesi’nde düzenlenen mezuniyet kutlaması sırasında helyum gazlı balonların patlamasıyla 8 öğrenci yaralandı. Olayın patlama anları ve sonrasında çıkan alevler cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

YAŞAM 23.05.2024, 20:32 25.05.2024, 09:17 Buse Önder
Okulda panik anları: Helyum balonu patladı, 8 yaralı

2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet kutlamaları sırasında, helyum gazlı balonlar henüz bilinmeyen bir nedenle patladı. Patlama sonucunda etrafı alevler sardı ve patlamanın meydana geldiği alana yakın olan 6 öğrenci yaralandı.

Yaralanan öğrencilerden 6’sı ayakta tedavi edilirken, 2 öğrenci olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralı öğrencilerin vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluştuğu öğrenildi.

Kameralara yansıdı

Patlama ve sonrasında yaşanan panik anları, cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, öğrenciler ve velilerin bir arada bulunduğu sırada helyum gazlı balonların patlaması ve çıkan alevler dikkat çekti. Patlamadan etkilenen ve yüzünde yanık oluşan bir kız öğrencinin acıyla kaçışması da kaydedildi.

Yaralı öğrencilerin durumunun iyi olduğu belirtildi. Olay sırasında panik yaşayan veliler ve öğrenciler büyük korku yaşadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)