Öfkeli genç 2 saatte ikna edildi

Denizli’de polisten kaçmayı başaramayan 20 yaşındaki Muhammet E. yanındaki silahı göğsüne dayayarak emniyet ekiplerine zorlu saatler yaşattı.

YAŞAM 02.04.2021, 14:33 03.04.2021, 17:35
Öfkeli genç 2 saatte ikna edildi

Yanında taşıdığı tüfekle sokak ortasında yürüyen gencin polise ihbar edilmesiyle başlayan olay 2 saatlik bir ikna çalışmasının ardından son buldu.

Özel Harekât ekipleri bölgeye yönlendirildi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Zafer Mahallesinde elindeki tüfekle yolda yürüyen kişinin hareketlerinden şüphelenen çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Polis ekiplerinin olay yerine geldiğini gören ve adının Muhammet E. olduğu öğrenilen kişi elindeki tüfekle birlikte sağa sola kaçışmaya başladı. Ancak bir süre sonra Polis Özel Harekât ekiplerinin de bölgeye gelmesiyle polislerin elinden kurtulamayacağını anlayan şahıs yanında taşıdığı tüfeği göğsüne dayadı. 

O sırada olay yerine gelen şahısın kardeşi ise polisler tarafından güçlükle kontrol altına alındı. 2 saat boyunca devam eden ikna çalışmaları sonucunda polisin geri çekilmesini isteyen Muhammet E’nin bu isteği de kabul edildi. Yeniden olduğu yerden uzaklaşmak isteyen Muhammet E. biraz daha ileride polisler tarafından kıstırılarak etkisiz hale getirildi.

Daha öncede intihara kalkışmış

2 saat boyunca polislere dil döktüren Muhammet E.’nin olaydan 2 ay öncesinde de bıçakla intihara kalkıştığı bilgisine ulaşıldı. Muhammet E’nin aile içi sorunları olduğu ve bu sebeple de intihara kalkıştığı öne sürüldü.

Yorumlar (0)