Markette tartıştığı çifte kurşun yağdırdı

Kocaeli’ne bağlı Derince ilçesinde M.Ş., markette karşılaştığı ve aralarında husumet olduğu öğrenilen Belfun Doğramacı ile karısı Sevda Doğramacı’yı (37) tabancayla vurdu. Belfun Doğramacı hayatını kaybederken, eşi ise yaralandı.

YAŞAM 22.02.2022, 21:48
Markette tartıştığı çifte kurşun yağdırdı

İlçeye bağlı Yenikent Mahallesi Körfez Caddesi üzerindeki bir markette M.Ş., aralarında husumet olduğu öğrenilen çift ile karşılaşınca bir anda tartışmaya başladı. Tabancasını çıkaran M.Ş., genç çifti kurşun yağmuruna tuttu. Olaya tanık olan yurttaşlar, durumu ihbarda bulundu. 

1 ölü, 1 yaralı

İhbar üzerine olay mahalline gelen sağlık personelleri, yaralı çifti hastaneye kaldırdı. Ağır şekilde yaralanan Belfun Doğramacı, hastanede gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

M.Ş. ise emniyet güçleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Polis, market çevresinde ve içinde incelemeler yaptı. 

Olaya ilişkin tahkikat başlatıldı.

Detaylara ulaşıldı

Öte yandan, olayın detayları da ortaya çıktı. M.Ş.’nin oğlu Batuhan Ş.’nin (19), Belfun Doğramacı ile beraber 25 Mayıs 2019'da Antalya-Isparta kara yolu üzerinde trafik kazası geçirdikleri ve kazada gencin vefat ettiği, Doğramacı’nın ise yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi. O dönemden beri iki aile arasında husumet olduğu ve bugün de marketteki karşılaşmanın ardından tekrar kavga ettikleri öne sürüldü.

Yorumlar (0)