Manisa’da vahşet! Kripto borsasına karşı çıkan eşini öldürdü

Manisa’da kripto borsasına yüklü miktarda yatırım yapan bir adam, kendisine tepki gösteren eşini bıçaklayarak öldürdü.

YAŞAM 24.10.2022, 09:29 24.10.2022, 17:10
Manisa’da vahşet! Kripto borsasına karşı çıkan eşini öldürdü

Edinilen bilgilere göre feci olay, Şehzadeler ilçesine bağlı Peker Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Kripto borsasına yüklü miktarda yatırım yapan Zafer Zeybek, eşi Huriye Zeybek’in bu durumu öğrenmesi üzerine kendisiyle tartışmaya başladı. Çıkan sözlü tartışmada kısa süre sonra ses tonu yükseldi. Öfkesine hâkim olamayan Zafer Zeybek, eşini defalarca kez bıçaklayarak öldürdü. 

Olayın ardından şoka girdi

Olayın ardından bir süre şoka giren zanlı, sonrasında polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Yaşadığı apartmanın yöneticisi olan Zafer Zeybek, üstü başı kanlar içerisindeyken apartman dosyalarını da bir üst kata çıkararak komşusuna teslim etti. Zafer Zeybek’i kanlar içinde gören üst komşu, büyük şaşkınlık yaşadı. 

Tutuklanarak cezaevine gönderildi

Bölgeye gelen ekipler, Huriye Zeybek’in cansız bedenini Adli Tıp Kurumu’na götürdü. Evde suç aletiyle birlikte yakalanan Zafer Zeybek de gözaltına alındı. Emniyette ifadesini veren Zeybek, kripto borsasına yatırım yaptığını, eşi ile bu sebeple kavga ettiklerini ve öfkesine hakim olamadığını dile getirdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Yorumlar (0)