Kurtlar ağıla girip koyunu parçaladı

Karaman'a bağlı Akçaşehir beldesinde bir ağıla giren 2 kurt, bir koyunu boğarak yedi. Ağılın kapısında bulunan köpek ise bağlı olduğu için havlamaktan başka bir şey yapamadı ve kurtların koyunu yiyişini çaresiz izlemek zorunda kaldı.

YAŞAM 07.02.2021, 14:25 08.02.2021, 11:48
Kurtlar ağıla girip koyunu parçaladı

Alınan bilgilere göre, aç kalan 2 kurt, gece saat 03.00 civarlarında Karaman'ın Akçaşehir beldesindeki yaylada bulunan hâldeki koyun ağılına girdi.

Koyunların ağıla doğru 2 kurdun yaklaştığını hissedip panik içinde sağa sola kaçışmaları da güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Ağılın duvarından içeri atlayan kurtlar, koyunların arasına daldı ve birini boğazından yakalayarak açık alana sürükledi.

Ağılın kapısında bulunan köpek ise koyunlara 2 kurdun saldırdığını gördü ve havlamaya başladı. Bağlı olduğu için hiçbir şey yapamayan köpek, kurtlar uzaklaşıncaya kadar havladı ancak duyan olmayınca çaresizce kurtların koyunu yiyişini izlemek zorunda kaldı.

Üç koyunu yaralayan kurtlar, ardından ağıldan ayrıldı ve gözden kayboldu.

Ağıl sahibi Ahmet B., sabah geldiğinde ağılın karışmış olduğunu görünce güvenlik kamerası kayıtlarını izlediğini ve kurtların koyunlarına saldırdığı anları gördüğünü anlattı.

Yorumlar (0)