Kötü kokuların ardından dram çıktı

Düzce’de gelen kötü kokulardan rahatsızlık duyan mahalle sakinlerinin zabıtaya ihbarda bulunduğu evden dram çıktı. Eve giren zabıta personelleri, çöplerin içerisinde uyuyan 2 çocuk ile karşı karşıya kaldı. Çöp evde ikamet eden 3 çocuktan birinin ise okulda olduğu tespit edilirken, talihsiz çocuklar devlet korumasına alındı.

YAŞAM 28.03.2022, 22:23 28.03.2022, 22:35
Kötü kokuların ardından dram çıktı

Korkunç olay, kent merkezine bağlı Beyciler Mahallesi 1566 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiler doğrultusunda, sokak sakinleri, K.G. (12), E.G. (11), M.G. (9), F.G. (40) ve B.G.'nin (45) ikamet ettiği evden gelen kötü kokulardan rahatsızlık duyduğu için durumu Düzce Belediyesi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay mahalline gelen zabıta personelleri çöp ev ile karşı karşıya kaldı. Ekipler, kullanılmayacak vaziyetteki yatağın üstünde 2 erkek çocuğunun uyuduğunu gördü. Zabıta personelleri çocuklara aç olup olmadıklarını sorduğunda ise dün akşamdan bu yana hiçbir şey yemedikleri cevabını aldı.

Anne fenalık geçirdi

Olay mahalline çağırılan güvenlik ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü personellerinin yardımıyla evdeki çocuklar ile okulda bulunan kız kardeşleri devlet korumasına alındı. Fakat anne F.G. duruma karşı çıktı ve fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı. Çocuklar da sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye nakledildi. 

Belediye personelleri de evin temizlenmesi amacıyla çalışma başlattı.

Çocukların babasının bekçi olduğu, hasta olan annelerinin ise çalışmadığı belirtildi.





Yorumlar (0)