Sigara fiyatlarına zam gelecek mi?

Mart ayında yapılan son zammın ardından sigara fiyatlarına yeniden zam getirileceği iddia edildi. Konuya ilişkin kesin bir kararın alınmadığı kaydedildi.

EKONOMİ 28.03.2022, 22:23 29.03.2022, 11:45 Hakan Öksüz
Sigara fiyatlarına zam gelecek mi?

Ocak ayında sigara fiyatlarına yapılan zam, çeşitli kesimlerden gelen tepkilere neden oldu. Sigara fiyatlarının zamlanmasının sağlıklı bir hava sahasının oluşması için önemli olduğunu düşünenler ise bu zamların yerinde olduğunu ileri sürmüştü. Mart ayında yapılan sigara zammına karşı çıkan Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, isyan etmişti. Sigara fiyatlarına yeniden bir zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

Son olarak 14-15 Mart tarihlerinde zam yapılmıştı!

Pek çok kullanıcı, "sigara fiyatlarına Mart ayı bitmeden yeni zam gelecek mi?" sorusunun yanıtını arıyor. Ocak ayında sigara fiyatlarına yapılan çifte zam, çok sayıda kişinin tepki göstermesine neden olmuştu. Sigara fiyatlarına son olarak 14 ve 15 Mart tarihlerinde 2 liralık zam yapılmıştı. 

Gelen son bilgilere göre sigara fiyatlarına Mart ayının kalan günlerinde bir zam yapılıp yapılmayacağı konusu netlik kazanmadı. Konuya ilişkin sosyal medyadan yorumlarda bulunan kullanıcılar, sigara fiyatlarına yeniden 2 liralık zam getirilebileceğini düşünüyor. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla zaman zaman yapılan sigara zamlarını eleştiriyor.

Yorumlar (0)