Koronavirüs hastası kadın, plajda yere tükürdü!

Antalya Konyaaltı Sahili'nde yeni tip koronavirüs (Covid-19) hastası bir kadın, ölmek istemediğini söyleyerek bağırmaya başladı. Söz konusu kadının yere tükürmesi tedirginlik yarattı.

YAŞAM 15.09.2020, 14:45
Koronavirüs hastası kadın, plajda yere tükürdü!

Olay, Antalya Konyaaltı Sahili'nde meydana geldi.

Dilek M. isimli bir kadın, 5 yaşında olan kızıyla beraber plaja geldi. Kumluk alanda oturan kadın, bir anda ölmek istemediğini söyleyerek bağırmaya başladı. 

Bunun üzerine plajda bulunan insanlar ne olduğunu sordu. Dilek M. de yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını belirterek, ölmek istemediğini yineledi.

Yere tükürüyordu 

Vatandaşlardan bazıları, kadının yere tükürmesi nedeniyle tedirgin olarak oradan uzaklaşmaya başladı. Konyaaltı Sahili'nde bulunanlar, hemen polise ihbarda bulunarak, cankurtarana da haber verdi. 

Koronavirüs hastası olduğu tespit edildi

Cankurtaranlar, Dilek M. ile 5 yaşındaki kızının etrafında üç metrelik bir boşluk bırakarak güvenli bölge oluşturdu. Polis ekipleri, Dilek M.'nin yeni tip koronavirüs (Covid-19) hastası olduğunu ve evinde karantina altında olması gerektiğini tespit etti. 

Ağladığı görülen Dilek M. çocuğuna sarılarak, ölmek istemediğini ve güzel günler yaşamak istediğini söyledi. 

Plajı terk edenler oldu

Plajda bulunan vatandaşlardan bazıları alanı terk ederken, bazı vatandaşlar da yaşananları umursamadan yüzmeyi sürdürdü. Birçok kişi de o anları cep telefonuyla kaydetmeye başladı. 

Dezenfeksiyon işlemi uygulandı

Belediye personeli ise hemen Dilek M.'nin bulunduğu yerin etrafına dezenfeksiyon işlemi uyguladı. Koruyucu kıyafetleri olduğu görülen sağlık personeli, Dilek M.'nin yanına gelerek, ağlayan kadını sakinleştirmeye çalıştı. 

Ambulansla hastaneye götürüldü

Sağlık personeli, Dilek M.'den elini tutmasını ve sakin olmasını istedi. Kadın ve kızı, bunun üzerine ambulansa götürüldü. Dilek M.'nin Konyaaltı Sahili'ne getirdiği bavullara da dezenfeksiyon işlemi uygulanırken, söz konusu eşyalar oradan kaldırıldı. 

Ambulansa götürülen kadın, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

"Ağladıktan sonra gülmeye başladı"

Volkan Yıldız isimli bir vatandaş, Dilek M.'nin çocuğunu denize soktuğunu belirterek, daha sonra ölmek istemediğini söylediğini, ağladığını ve bir anda gülmeye başladığını anlattı.

Kadının tutarsız davranışlar sergilediğini kaydeden Yıldız, bunun dışında herhangi bir tepkisi olmadığını kaydetti. 

Yıldız, polise ihbarda bulunan dört kişinin sahili terk ettiğini, kadının muhtemelen onlara yeni tip koronavirüs (Covid-19) hastası olduğunu söylediğini ifade etti. 

Yorumlar (0)