Korona önlemlerine yenisi eklendi: Kafaya poşet geçirme!

Samsun'da bir kişinin, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbiri olarak başına poşet geçirdiği görüldü. 

YAŞAM 10.09.2020, 11:19 10.09.2020, 11:23
Korona önlemlerine yenisi eklendi: Kafaya poşet geçirme!

İlginç olay, Samsun'da meydana geldi.

Bir çiftin düğünü, yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri dâhilinde nikâh töreni şeklinde düzenlendi. 

Tansiyon ve şeker hastalığına sahip olan Nermin Yücebaş, takı takma merasiminden sonra oldukça ilginç bir harekete imza attı. 

56 yaşındaki Nermin Yücebaş, gelin Ebru Atsan'a sarılmadan önce kendince yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı önlem aldı.

Poşeti eşinin kafasına geçirdi

Nermin Yücebaş'ın eşi olan 58 yaşındaki Altan Yücebaş, yanında getirdiği yorgan poşetini çıkardı. Altan Yücebaş, söz konusu poşeti Nermin Yücebaş'ın kafasına geçirdi.

Bunun üzerine Nermin Yücebaş, rahat bir şekilde gelin ve damada sarılabildi. Daha sonra Altan Yücebaş'ın, eşi Nermin Yücebaş'ın kafasına geçirdiği yorgan poşetini çıkardığı görüldü. 

"Kronik rahatsızlıklarımız var"

Evlenen çiftin çok yakın akrabaları olduğuna dikkat çeken Altan Yücebaş, eşi ve kendisinin kronik rahatsızlıklara sahip olduğunu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle insanlarla temasa geçemediklerini söyledi.

Altan Yücebaş, gelin ile damadın takılarını taktıktan sonra gelinin, Nermin Yücebaş'a sarılmak istediğini anladığını ifade etti. 

"Farkındalık yaratmak istedik"

Bunun üzerine hemen yanında bulunan yorgan poşetini çıkardığını ve eşi Nermin Yücebaş'ın kafasına geçirdiğini belirten Altan Yücebaş, yeni tip koronavirüsten (Covid-19) korunmak için böyle bir farkındalık yaratmak istediğini kaydetti. 

Nermin Yücebaş da geline sarılmak istediğini, bu nedenle eşi Altan Yücebaş tarafından kafasına poşet geçirildiğini ve rahatlıkla geline sarılabildiğini söyledi. 

"Herkese örnek olsun"

Kurtuluş Altun isimli düğün salonu sahibi, olayı görünce şaşkınlığa uğradıklarını ancak farkındalık yaratmak için güzel bir davranışa imza atıldığını ifade etti.

İnsanların yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine çok dikkat etmesi gerektiğini aktaran Kurtuluş Altun, bu hareketin herkes için örnek olması gerektiğini kaydetti.

Kurtuluş Altun, düğünlerde maske takılması ve sosyal mesafe kuralına riayet edilmesi gerektiği konusunda uyardı.

Yorumlar (0)