ÖSYM Sağlık Bakanlığı için tercih alıyor

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, Sağlık Bakanlığı kadrolarına personel yerleştirme için tercih alımına başladı.

EKONOMİ 10.09.2020, 11:28
ÖSYM Sağlık Bakanlığı için tercih alıyor

ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) Sağlık Bakanlığının önceden belirlenen bazı kadrolarına alımların gerçekleştirilebilmesi için adaylardan tercih almaya başladı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin resmî internet safyasında yer alan ilana göre, Sağlık Bakanlığının ihtiyaç duyulan bazı kadrolarına, "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar için Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" hükümleri gereğince yerleştirmeler gerçekleştirilecek.

Adaylar tercihlerini, söz konusu yönetmelik hükümleri kapsamında 10 Eylül 2020 Perşembe (bugün) gününden itibaren 16 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 23.59'a kadar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin aşağıda belirtilen internet adresinden gerçekleştirecek.

https://ais.osym.gov.tr >>>

Adaylar tercihlerini bu adrese T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle bireysel olarak giriş yaptıktan sonra yapabilecek.

Adaylara uyarıda bulunan ÖSYM, tercih işlemleri için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin resmî internet sayfasında açıklanan KPSS-2020/11 tercih kılavuzunu dikkatli bir şekilde incelemelerini istiyor.

Yorumlar (0)