Kartı ATM'ye sıkışan gencin, ATM'ye taşlı saldırısı kameraya yansıdı

İstanbul Büyükçekmece ilçesinde, banka kartı ATM’ye sıkışan ve alkollü olduğu belirtilen şahıs, ATM’yi taşlayarak öfkesini çıkardı. Polis tarafından yakalanan şahsın ATM’yi taşlama anları hem telefon hem de güvenlik kamerasına yansıdı.

YAŞAM 02.06.2021, 15:16 03.06.2021, 10:40
Kartı ATM'ye sıkışan gencin, ATM'ye taşlı saldırısı kameraya yansıdı

Olay, Büyükçekmece ilçesinin Dizdariye Mahallesi'ndeki bir banka şubesinin önünde gerçekleşti. 

İddiaya göre alkollü bir genç, kartı ATM'ye sıkışması üzerine öfkesini ATM'den çıkardı. Oldukça öfkeli olduğu görülen genç, eline aldığı taşla ATM’yi parçaladı. İhbar üzerine olay yerine gelen Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliğine bağlı ekipler, genci hemen gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinden sonra serbest kalan genç hakkında kamu malına zarar verme suçundan dava açılacağı belirtildi.

ATM'ye banka işlemleri için gelen vatandaşlar, ATM’nin çalışmaması üzerine mağduriyet yaşadı.

Olaya duyan çevredeki esnaflardan biri “Sabah 07.00 gibi kalkıp geldik ama ATM'nin kırık olduğunu fark ettik. Taşlar falan yerdeydi onları gördük” sözlerini kullandı.

İşlem yapmak için ATM’ye gelen bir vatandaş, “Kredi kartı ödemesini yapmak için sabah ATM’ye geldim ama çalışmadı. Oradaki bir görevli ‘Burayı kırmışlar amca çalışmıyor' dedi. Mağdur oldum ama beklemek durumundayım” açıklamasını yaptı.

Yaşananlar güvenlik kamerasında

Yaşanan ATM saldırısı, hem bir vatandaşın telefonuna hem de ATM'nin güvenlik kamerasına yansırken, yayınlanan görüntülerde, öfkeli gencin sinirli bir şekilde elindeki taşla ATM'ye zarar verdiği görülüyor.

Yorumlar (0)