Kadıköy'deki binada yeniden başlayan yangın söndürüldü!

Kadıköy'de dün gece saatlerinde 24 katlı bir apartmanın alt katlarında başlayan yangın, kısa sürede binayı sardı. Çıkış sebebi henüz bilinmeyen yangın, ekiplerin çalışmasıyla kontrol altına alındı. Sabah saatlerinde binada yeniden yangının başladığı ancak ekiplerin müdahalesiyle alevlerin söndürüldüğü belirtildi. İşte detaylar...

YAŞAM 16.10.2022, 11:48 17.10.2022, 10:07 Hakan Öksüz
Kadıköy'deki binada yeniden başlayan yangın söndürüldü!

İstanbul Kadıköy'de bulunan 24 katlı bir binada dün gece saatlerinde çıkan yangın, mahalleliyi korkuttu. Edinilen bilgiye göre yangın, Fikirtepe Mahallesi Rüzgar Sokak'taki apartmanın 3. katında çıktı. Yangını gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede apartmanın dış cephesini kaplayan yangın, kısa sürede binanın boyunu aştı.

Çevredeki apartmanlar tahliye edildi

Bölgeye gönderilen itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin çalışmaları, bir faciayı önledi. Çevre ilçelerden bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için çalışmalara başladı. Polis ekipleri de mahallenin güvenliğini sağladı. Binanın elektriği kesildi, çevredeki apartmanlar önlem amaçlı tahliye edildi. 

Sabah saatlerinde yeniden yangın çıktı!

Ekiplerin çalışmaları sonucunda yangının söndürüldüğü ve soğutma çalışmalarının yapıldığı kaydedildi. Sabah saatlerinde binada yeniden yangının başladığı belirtildi. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle herhangi bir can kaybının olmaması sevindirdi. Ekipler, yangının çıkış sebebinin anlaşılması için çalışma yürütüyor.

"Şoka uğradık, hemen binadan çıktık"

Yangının çıktığı binanın ev sahiplerinden olan Emrah Balta, yaşadıkları korku dolu dakikaları anlattı. Yangının çıkmasıyla şoka uğradıklarını belirten Emrah Balta, "Asansör çalışmıyordu, merdivenleri kullanarak hızlı şekilde aşağı indik." diye konuştu.

Yorumlar (0)