İzmir’de bir ticari taksi, tıra “ok” gibi saplandı: 2 ağır yaralı, 1 ölü 

İzmir Balçova’da seyir halinde olan bir ticari taksi, aynı istikamette giden bir tıra arkadan çarptı. Taksinin hurdaya döndüğü kazada yabancı uyruklu bir kişi yaşamını yitirirken 2 kişi de ağır yaralandı. 

YAŞAM 23.08.2021, 10:54 24.08.2021, 09:51
İzmir’de bir ticari taksi, tıra “ok” gibi saplandı: 2 ağır yaralı, 1 ölü 

Bu sabah saatlerinde İzmir Balçova’da meydana gelen bir kazada, Engin B. (43) kontrolünde bulunan ticari taksi, Balçova yönünde seyir halinde bulunan ve Selman A. (38) kontrolünde olan bir tırın dorsesine çarptı. 

Kazayı görenlerin ve şiddetli sesi duyanların bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, araç içerisindekilerin kontrollerini yaptı. Ticari araç içinde sıkışan yolculardan Kazakistan uyruklu Dınara Utegenova (31) yaşamını yitirdi. Taksi içerisindeki bir diğer sürücü olan Umıt Amangalı (27) ile sürücü Engin B., ekipler tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 



Taksi, hurdaya döndü 

Utegenova’nın cansız bedeni, olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken Amangalı ve Engin B. de Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı otoyol üzerinde trafik, tek şeritten sağlandı. Hurdaya dönen taksinin kaldırılmasının ardından trafik, normal seyrinde devam etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)