Otobüste maske takmayı reddeden kadın ortalığı birbirine kattı

Antalya’nın Kepez ilçesinde, halk otobüsünde maske takmayı reddeden bir kadın ortalığı adeta birbirine kattı. Maske takmasını talep eden otobüs şoförüne hakaret eden kadının bu görüntüleri, sosyal medyada tepki topladı.

YAŞAM 23.08.2021, 11:14 24.08.2021, 09:51
Otobüste maske takmayı reddeden kadın ortalığı birbirine kattı

Olay, Antalya’nın Kepez ilçesinde sabah saatlerinde yaşandı. 

Maske takmayı reddetti, hakaretler yağdırdı

İddiaya göre Meydan-Yeniköy hattında çalışan otobüs şoförü Kemal Kuşçu, sefere çıkmak için bulvar üzerindeki durağa gelerek yolcu toplamaya başladı. Bu esnada otobüse binen kadın bir yolcu, şoförün maske uyarısını dinlemeyerek maske takmadı. Şoförün maske takmadan devam edemeyeceğini söylemesi üzerine kadın yolcu, maske takmayı reddederek şoföre hakaret yağdırmaya başladı. 

"Bunun bedelini çok kötü ödeteceğim” 

Bir süre daha hakaret eden kadın, ardından otobüsten indi. Bu defa diğer yolculara hakaretler yağdırmaya başladı. Kadın yolcu, "Engelliyim ben, maske takmıyorum. Maske takmıyorum bugün. Görüyorsunuz. Çocuğum evde bekliyor. İnmiyorum. Polis gelecek. Çekin bunu da. Sakin kalamıyorum. Buradakilerin hiçbiri sakinleştiremez beni. Ben sana soracağım. Beni çek lan şoför bozuntusu. Polisler nerede? Senin evladın, senin annen, yaşadıklarımın yüz katını yaşasın. Pisliğin tekisin. Hiçbir vasfın yok senin. Bunun bedelini sana çok pis ödeteceğim” sözleriyle bağırdı.

Yaşananlar ise bir yolcu tarafından kameraya kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasından sonra kadına çok sayıda kullanıcı tepki gösterdi. Otobüs şoförünün avukatı aracılığıyla kadın yolcu hakkında suç duyurusunda bulunacağı belirtildi.

Yorumlar (0)