İstanbul'da bazı yollar bugün trafiğe kapalı olacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bugün gerçekleştirilecek olan 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu dolayısı ile trafiğe kapatılacak yollar ile alternatif güzergahlar duyuruldu.

YAŞAM 15.10.2023, 10:19 16.10.2023, 13:34
İstanbul'da bazı yollar bugün trafiğe kapalı olacak

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce bugün gerçekleştirilmesi planlanan 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu programları nedeniyle kapanacak yollar ile alternatif güzergahlar belirlendi.

Yarış için Ayasofya Meydanı, Avrasya Tüneli, Kennedy Caddesi, Harem ile Küçüksu arasındaki sahil yolu, Barbaros Bulvarı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Beşiktaş Meydanı-Galata Köprüsü yönünde yollar araç trafiğine kapalı olacak.

Tarihi Yarımada'da ise Atatürk Bulvarı, Abdülezel Paşa Caddesi, Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Reşadiye Caddesi, Kennedy Caddesi, Ragıp Gümüş Pala Caddesi trafiğe kapalı olacak.

İETT tarafından yapılan duyuruya göre ise Söğütlüçeşme-Zincirlikuyu arasında düzenlenen metrobüs seferleri, 12.15-14.30 saatleri arasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden gerçekleştirilecek.

Bağcılar-Kabataş tramvay seferleri de Beyazıt Meydanı'nda sonlandırılacak. Ayrıca, Sirkeci arabalı vapuru ile Üsküdar ve Harem iskelelerinden Eminönü İskelesi'ne yapılacak olan deniz seferleri 10.00-15.00 saatleri arasında yapılmayacak.

Yorumlar (0)