İstanbul'da akıl almaz olay!

İstanbul’da akıl almaz bir olay yaşandı. Çekici, içinde oturan kadını fark etmedi ve aracı kaldırdı. Yaşlı kadın, aracın kaldırıldığını fark etmedi ve kapıyı açıp yere düştü, ağır yaralandı.

YAŞAM 14.01.2020, 12:01 15.01.2020, 14:04

İstanbul Acıbadem’de bir çekici, aracın içinde oturan 85 yaşındaki kadını fark etmeyip aracı kaldırınca az kalsın bir kişinin ölümüne neden oluyordu. Çekicinin kaldırdığı araç havada olduğu sırada kapısı açılınca yaşlı kadın bir anda yere düştü. Ölümden dönen yaşlı kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Acıbadem’de geçtiğimiz gün yaşanan olayda, 85 yaşındaki Leyla Çetinkal'in kızı fatura ödemek için aracını park edip aşağı indi ve annesine arabada beklemesini, birkaç dakika sonra geleceğini söyledi. Yaşlı kadın, araçta oturup kızını beklemeye başladı. 

O sırada aracın yanına yaklaşan çekici görevlisi, yaşlı kadını fark etmeyerek aracı iplerle bağladı ve kaldırmaya başladı. Çekiciye yüklenmek için havaya kaldırılan aracın kapısı bir anda açıldı ve 85 yaşındaki Leyla Çetinkal açılan kapıdan yere düştü. Annesini yerde yatar durumda gören kızı Çiğdem Cingi sinir krizi geçirdi. Kalçasında, ayağında ve dirseklerinde kırıklar oluşmasıyla ağır yaralanan 85 yaşındaki kadın hastaneye kaldırıldı.

Olaya tanık olan Sinan Dudu isimli vatandaş, “Çekici arabayı kaldırırken içinde kadın var, kapıyı açıyor ve yere düşüyor. Sonradan fark ediyorlar. Herhalde birkaç kırığı var. Ambulans geldi götürdü. Çocukları tepki gösterdi. Çekici arabayı kaldırırken sarsılmayla irkilen yaşlı kadın telaşlanıp kapıyı açıyor ve yere düşüyor.” diye konuştu.

Yorumlar (0)