İskambil oynamak için berberdeki gizli geçitten dernek bahçesine geçenlere ceza

Bursa'da bulunan bir erkek berberindeki gizli geçit üzerinden giriş yaptıkları dernek bahçesinde iskambil oyunu oynayan 16 kişiye toplamda 53 bin 550 TL cezai işlem uygulandı. Gizli geçide müsaade eden berbere de 3 bin 150 TL tutarından ceza kesildi.

YAŞAM 12.01.2021, 17:45 13.01.2021, 13:31
İskambil oynamak için berberdeki gizli geçitten dernek bahçesine geçenlere ceza

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Terme İlçesi Eğitim Spor Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin bahçesinde iskambil oyunu oynandığına dair aldığı ihbar üzerine olay yerine intikal etti.

Güvenlik güçleri, izlemeye alınan dernek binasına ait kapının kapalı olduğunu fakat bahçesinde çok sayıda şahsın bulunduğunu tespit etti. 

Söz konusu derneğin bulunduğu binanın bitişiğindeki erkek berberinde çok sayıda giriş çıkış olduğunu gören ekipler, berber dükkanını da izlemeye aldı.

Gerçekleştirilen takibin neticesinde, derneğin bahçesine geçişin berber dükkanındaki gizli bir yoldan yapıldığı tespit edildi.

Baskın gerçekleştirilen bahçede iskambil oyunu oynayan 16 kişiye, yeni tip koronavirüs (COVID-19) önlemlerine uymadıkları gerekçesi ile 3 bin 150 TL'den toplamda 50 bin 400 TL cezai işlem uygulandı. Söz konusu bahçeye geçişe müsaade eden berbere de 3 bin 150 TL ceza yazıldı.

Yorumlar (0)