İnsanlık ölmemiş! ATM'de para buldu, polise teslim etti

Tokat’ta yaşayan bir taksici kredi kartına ödeme yapmak için ATM’ye gitti. Taksici, o sırada ATM’nin haznesinde 500 lira buldu. Şaşkınlık yaşayan taksici parayı aldı ve polis ekiplerine teslim etti

YAŞAM 18.04.2022, 09:37 18.04.2022, 16:13
İnsanlık ölmemiş! ATM'de para buldu, polise teslim etti

Duran Atik (49) Tokat’ta taksicilik yapıyor. Atik, dün akşam saatlerinde kredi kartı borcunu ödemek için bir ATM’ye gitti. ATM’nin ekranında ki lütfen paranızı alınız yazısını gören taksici, para haznesinde para olduğunu fark etti.

Paranın sahibi gelir diye ATM’de bekledi

Kısa süre şaşkınlık yaşayan Atik, parayı aldı ve saydı. ATM’de 500 lira unutulmuştu. Bunun üzerine Atik, paranın sahibi fark eder tekrar gelir diye bir süre ATM’nin önünde bekledi fakat ne gelen oldu ne giden. Durum böyle olunca Atik, parayı Gaziosmanpaşa polis merkezine götürdü ve tutanak karşılığında parayı polislere teslim etti.

Polisler Atik’e teşekkür etti

Polisler, paranın sahibinin bulmak için çalışma başlatırken Duran Atik’e de duyarlı vatandaşlık sorumluluğundan dolayı teşekkür ettiler.

“İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım”

İlk kez böyle bir durumla karşılaştığını söyleyen Atik, şunları söyledi: İftardan sonra akşam kredi kartımın borcunu ödemek için ATM’ye para yatırmaya gittim. Ekranda, "Lütfen paranızı alınız" yazıyordu. Parayı hazneden aldım etrafa baktım hiç kimse yoktu. Bende ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Belki de biri dalgınlıktan unutmuştur, bu para bir garibanın olabilir, paraya ihtiyacı vardır diye düşündüm. Ben de parayı aldım emniyet güçlerine teslim etmek için karakola götürdüm” dedi.

Yorumlar (0)